Appartement beschikbaar in Amsterdam:Céramiquelaan | Hestiva

Appartement - Céramiquelaan - Amsterdam

Bewaar als favoriet
735000
1 dag geleden Actief
#147136

overzicht

ENGLISH TEKST BELOW!
Heerlijk wonen in Overhoeks! Dit prachtige appartement met zijn hoge plafonds (3 meter) en twee slaapkamers is gelegen in het complex "De Wave". Met zijn bouwjaar van 2021 straalt dit pand vernieuwing en moderniteit uit en voldoet het aan de hoogste energie-efficiëntienormen met o.a. automatische koeling en luchtcirculatie in alle kamers en een indrukwekkend energielabel A++.

Luxueus en Efficiënt
Dit smaakvolle appartement is voorzien van alle luxe die je zou verwachten in een eigentijdse woning. Het energieprestatieadvies zorgt ervoor dat je niet alleen comfortabel woont, maar ook nog eens duurzaam bezig bent. De combinatie van moderne snufjes, het stijlvolle design en het heerlijke balkon maken van dit appartement een echt pareltje.

Ideaal voor Starters en Ouderen
Of je nu een jonge starter bent die voor het eerst zijn eigen stekje zoekt of een senior die op zoek is naar een comfortabele plek om te wonen, dit appartement heeft voor ieder wat wils. De centrale ligging maakt dit appartement ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en praktische woonsituatie. Tegenover het appartement is er een Albert Heijn en binnen een paar minuten fiets je naar de Vomar, Etos en de slager op het Mosplein. Noord is hip dus aan horeca gelegenheden absoluut geen gebrek! Drink een goed glas wijn bij Vindict, doe een kaasproeverij bij Kef op het Van der Pekplein of eet in één van de vele restaurants. Het Schegpark ligt voor de deur waar je heerlijk kunt relaxen, ook het EYE museum en de ADAM toren liggen op loopafstand. Wanneer je in deze wijk woont heb je in principe geen auto nodig, iedere tien minuten gaat de pont (gratis voor voetgangers en fietsers) en sta je zo bij het Centraal Station en loop je het centrum in. Mocht je toch met de auto weggaan dan zit je zo op de Ringweg A10-noord via de S116.

Maak van dit droomappartement jouw thuis en geniet van alles wat de dynamische stad Amsterdam te bieden heeft, terwijl je thuiskomt in een oase van rust en comfort. Aarzel niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in om de magie van dit unieke appartement zelf te ervaren!

  • 2 Slaapkamers
  • 3 Kamers
  • 1 Badkamer
  • 1 Keuken
  • 89 Totale ruimte
Hestiva user

Bon Voisin ERA Makelaardij

Adres

Céramiquelaan 213, 1031 KG Amsterdam, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten