Hestiva - FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik contact opnemen met Hestiva?

Ja, je kan contact opnemen met Hestiva via het contactformulier als je vragen hebt die hier niet bij staan. Voor vragen over woningen of de staat ervan, kunnen wij je het beste verwijzen naar de betreffende aanbieder. Deze staat bij iedere woning vermeld. Kom je er echt niet meer uit, dan helpen wij graag!

Wat is Hestiva

Hestiva is een online huurwoningplatform. Wij gaan dagelijks opzoek naar aanbieders van beschikbare woonruimte. Dit zijn zowel makelaars als particulieren. Hierdoor is het aanbod op Hestiva uniek en hebben wij het meeste aanbod op één plaats.

Moet ik betalen om te reageren op een huurwoning?

Nee, op Hestiva.nl is het altijd volledig gratis om in contact te komen met een verhuurder of verkoper van een woning. Wel vragen we om een account aan te maken en te verifiëren zodat we misbruik kunnen voorkomen.

Er is een betaald account mogelijk met extra functies, kijk voor meer informatie op Hestiva.nl/lailaps maar dit is bij ons niet verplicht.

Wat is het verdienmodel van Hestiva?

Voor niets gaat de zon op. Een welbekende uitdrukking. En natuurlijk helemaal waar, ook wij leven niet van de lucht. Wel zorgen wij ervoor dat het platform in de basis helemaal gratis te gebruiken is. Wij vinden het belangrijk dat het woningaanbod voor iedereen toegankelijk is zonder daarvoor iets in rekening te brengen. Ook voor verhuurders en makelaars houden wij de basis van het platform gratis. Dit kunnen wij doen omdat onze partners advertentieplaatsen inkopen. Heeft u ook interesse in een advertentieplaats? Neem dan contact op via info@hestiva.nl.

Zit jouw vraag er niet tussen?

Vraag het ons