Veelgestelde vragen

Huren

Het vinden van een huurwoning is een lastige opgave. Op Hestiva.nl proberen we het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder leggen we je in drie simpele stappen uit hoe we te werk gaan.

1

Het gebruik van het platform is volledig gratis en kan zonder een account aan te maken. Kijk gerust eens rond in het aanbod of er wellicht iets voor jou tussen zit.

Hestiva | free housing platform
2

Om in contact te komen met de verhuurder van jouw droomwoning heb je een account nodig. Ook dit is gratis. We vragen je wel om je te verifiëren met een geldig identiteitsbewijs om fraude te voorkomen.

Hestiva | free housing platform
3

Reageer op verhuurders, maak zoekopdrachten, bewaar woningen en nog veel meer! In jouw eigen dashboard vind je alle tools terug.

Hestiva | free housing platform

Verhuren

Bespaar veel tijd en geld voor het zoeken van een betrouwbare en geschikte huurder van uw huurwoning. Hestiva.nl wordt maandelijks door ruim 100.000 woningzoekenden bezocht. Als nieuwkomer in de markt van huurwoningplatforms streven wij naar het grootse marktaandeel woningzoekenden van Nederland. Dit doen wij door middel van het implementeren van een nieuw verdienmodel.

Heeft u een enkele woning in de verhuur?U kunt direct beginnen met het plaatsen van een advertentie. Hieronder leggen wij in drie stappen uit hoe wij te werk gaan:

1

Maak een advertentie aan. Vul alle gegevens die u heeft in, upload foto’s en selecteer het juiste adres. U kunt ervoor kiezen om het huisnummer af te schermen.

Hestiva | free housing platform
2

Als uw advertentie gereed is zullen wij deze controleren en indien akkoord zal de advertentie online geplaatst worden.

Hestiva | free housing platform
3

Kom in contact met geverifieerde huurders.

Hestiva | free housing platform

Bent u makelaar?

Klik dan hier om gebruik te maken van onze gratis CRM koppeling.

Hoezo is het gratis?

Een gratis huurwoning platform? Ja echt! Bij Hestiva geloven we dat we met de juiste inzet en werkwijze de totale huurwoningmarkt in kaart te kunnen brengen. Daar waar andere huurwoning platforms geld vragen aan de gebruikers, implementeren wij een ander verdienmodel. Hestiva is helemaal gratis te gebruiken omdat wij door de hoge bezoekersaantallen een groot bereik hebben en geld verdienen met het maken van reclame voor bedrijven. Zo worden de gebruikers van het platform écht geholpen in plaats van alleen het platform zelf.

Hestiva | free to use
test content