Over ons

Welkom op de website van Hestiva

Je hebt de juiste website gevonden om te starten aan de zoektocht naar jouw woonruimte. Via Hestiva kan je rustig oriënteren welke kamers, studio’s, appartementen en huizen te huur worden aangeboden door de vele aanbieders.

Hestiva is een platform voor huurders en verhuurders. Wij proberen een transparant beeld te creëren voor mensen die op zoek zijn naar een huurwoning in Nederland.
Door alle huurwoning aanbieders in Nederland zien de meeste mensen door de bomen het bos niet meer. Waar moet je je inschrijven? Hoeveel moet je daarvoor betalen? Waarom moet ik voor deze aanbieder kiezen? Dit zijn vragen die door Hestiva beantwoord zullen worden. Wij blijven iedere dag innoveren om voor iedereen de zoektocht naar een woning overzichtelijker te maken.

Hoe werkt het?

Je hebt het vast al wel eens meegemaakt. Je komt een woonruimte tegen die perfect past binnen je budget en perfect voldoet aan jouw wensen. Wat doe je? REAGEREN!!! Helaas, je moet betalen om te kunnen reageren. Tja, dan ben je al snel gebonden aan 1 aanbieder.

Daarom is Hestiva gekomen met dit platform, zodat je eerst kan oriënteren op woonruimtes en op de daarbij aangesloten aanbieders.

Op Hestiva kun je gratis scrollen door bijna al het aanbod van huurwoningen in Nederland. In samenwerking met vele aanbieders publiceren wij dagelijks het nieuwste aanbod.

Makkelijk, dan hoef je die websites niet allemaal zelf op te zoeken en kan je op je gemak beslissen bij welke aanbieder jij uiteindelijk een abonnement aangaat om te reageren.

TIP: registreer je rechtsboven zodat je je zoekopdracht kan opslaan en een e-mail krijgt wanneer er nieuw aanbod binnen jouw zoekopdracht online komt.

Aan de slag!

Hestiva