Hestiva - About Us

Over ons

Wat is Hestiva?

Hestiva is gemaakt voor huurders en verhuurders. Beide partijen kunnen gratis gebruik maken van het platform. Verhuurders, zoals particuliere verhuurders of makelaars, hoeven niet aangesloten te zijn bij een brancheorganisatie, dus dit platform is er letterlijk voor iedereen. Een ervaren makelaar kan handig gebruik maken van onze CRM-koppeling en zo makkelijk meer leads binnenhalen. En een onervaren verhuurder kan eenvoudig een advertentie maken om de ideale huurder te vinden. Elke bezoeker heeft zonder verificatie toegang tot het platform. Een gebruikersaccount is vereist om te reageren op woningen, een zoekopdracht op te slaan of een huurder te vinden en een advertentie te maken. We streven ernaar om uw gebruikersaccount binnen een week te verifiëren. Het aanmaken van een gebruikersaccount is ook gratis.

Hestiva Ads

Wat betekent Hestiva?

Hestiva is opgericht uit frustratie van een van de oprichters, Rik Meijer. Hij wilde zelf een huurwoning vinden, maar kon geen geschikte vinden. Hij kwam steeds op websites waar je maandelijks een bedrag moest betalen om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Na aanmelding en betaling bij verschillende websites bleek het er niet makkelijker op te worden om een woning te krijgen. Het kostte letterlijk gewoon extra geld en leverde niets op. Rik vond dat dit anders moest. Een transparanter maar vooral eerlijker platform. En zo was de basis van het idee voor Hestiva geboren. Een gratis woonplatform voor huurders en verhuurders.

De naam Hestiva is een samenvoeging van Hestia en Via. Hestia is de Griekse godin van huis en haard. En 'Via' verwijst naar de manier van vinden. Hoe heb je dit huis gevonden? Via Hestia ofwel, Hestiva. De vlammen van de haard vind je terug in het logo.