Appartement beschikbaar in Amsterdam:Jacob van Lennepkade | Hestiva

Appartement - Jacob van Lennepkade - Amsterdam

Bewaar als favoriet
675000
1 week geleden Actief
#146612

overzicht


NIEUW IN DE VERKOOP
Prachtig 3-kamerappartement met dakterras en uitzicht over het water!

Op een toplocatie in het geliefde Oud-West, bieden wij dit sfeervolle en ruime 3-kamerappartement van 73 m² te koop aan. Gelegen op derde verdieping, aan het water, is dit een woning die meteen voelt als thuis. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken, een prachtig recent vernieuwd dakterras, en is gelegen op eigen grond.

INDELING
Via het gemeenschappelijk traphuis, bereik je de entree op de derde verdieping. Via de trap loop je naar de vierde verdieping waar dit lichte appartement is gelegen. De woonkamer is ruim en biedt door de grote raampartij en openslaande deuren, wordt overspoeld met natuurlijk daglicht. De open keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden. Aansluitend aan de woonkamer vind je het zonnige balkon, welke over de gehele breedte van de woning is en 1,5 meter diep. Het balkon is gelegen op het zuiden, waar je de hele dag kunt genieten van de zon.

De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de rustige voorzijde van de woning, waardoor je verzekerd bent van een goede nachtrust. De moderne badkamer is voorzien van een douche en wastafel, en er is een separaat toilet.

Via de trap kom je op de vijfde etage. In het dak huis bevindt zich de wasmachine aansluitingen en biedt het toegang tot het recent gerenoveerde dakterras van maar liefst 41 m2! Hier geniet je van een fantastisch uitzicht!

LOCATIE
De Jacob van Lennepkade 299 bevindt zich in Amsterdam in de buurt Oud-West, een levendige en populaire wijk vlakbij het centrum van de stad. Hier is wat meer informatie over de omgeving:

1. Wijkkenmerken:
Oud-West is een hippe en dynamische buurt, geliefd bij jonge professionals, gezinnen en creatievelingen. Het is een mix van oude Amsterdamse architectuur met moderne voorzieningen en een relaxte sfeer.

2. De Kade en Omgeving:
De Jacob van Lennepkade is een prachtige gracht in de buurt van de Kinkerbuurt en de Overtoom. Het biedt een sfeervol uitzicht op het water, wat zorgt voor een rustige uitstraling, ondanks de centrale ligging. De kades zijn vaak omzoomd met woonboten en groene stroken.

3. Bereikbaarheid:
- Openbaar Vervoer: De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende tram- en buslijnen rijden door de buurt, wat snelle verbindingen biedt naar andere delen van de stad.
- Fiets: Zoals de meeste plekken in Amsterdam, is fietsen een van de beste manieren om je in deze buurt te verplaatsen. Binnen enkele minuten ben je in het centrum, het Vondelpark of de Jordaan.

4. Voorzieningen en Winkels:
- Ten Kate Markt: Op loopafstand vind je de Ten Kate Markt, een bruisende dagelijkse markt waar je verse producten, kleding en diverse andere waren kunt kopen.
- De Hallen: Dit culturele complex ligt ook vlakbij. Hier vind je een bibliotheek, bioscoop, food court en ambachtelijke winkels. Het is een populaire plek voor zowel locals als toeristen.
- Winkels en Boutiques: De buurt rondom de Kinkerstraat en de Jan Pieter Heijestraat biedt een breed scala aan winkels, van kleine boetiekjes tot grotere ketens.

5. Groene Ruimtes:
Het beroemde Vondelpark ligt op korte afstand. Dit is het grootste stadspark van Amsterdam, perfect voor ontspanning, sport of een wandeling. Ook het Rembrandtpark ligt dichtbij.

6. Eten en Drinken:
In Oud-West zijn er talloze restaurants, cafés en bars. Van trendy koffiebars tot gezellige eetcafés en internationale restaurants. De buurt heeft een levendige sfeer, met veel keuze voor uitgaan en ontspanning.

Kortom, wonen aan de Jacob van Lennepkade 299 biedt het beste van twee werelden: de rust en het mooie uitzicht van een gracht, gecombineerd met de levendigheid van de omliggende straten en pleinen.

Kortom, een fantastische woning op een perfecte locatie!

VVE
De verenging van eigenaren bestaat uit vier appartementsrechten, de VVE is actief en is in eigen beheer.
Er is een MJOP aanwezig. De service kosten bedragen €100 ,- per maand. Recent heeft de vve het dak vernieuwd.

EIGEN GROND
De woning is gelegen op eigen grond, er is geen sprake van erfpacht.

HUURWONING
Het betreft een voormalige huurwoning. Derhalve wordt er in de koopovereenkomst een niet-zelfbewoning en 'as is where is'' clausule opgenomen vanuit verkoper.

KENMERKEN
- Vraagprijs: €675.000 k.k.;
- Oppervlakte van 73 m²;
- Entree op de derde verdieping;
- Zonnig dakterras en balkon op het zuiden;
- Twee ruime slaapkamers;
- Open keuken;
- Prachtig uitzicht over het water;
- Eigen grond (geen erfpacht);
- Houten vloer door de gehele woning;
- Recent vernieuwd dakterras van 41 m2;
- Actieve en gezonde VVE.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging!

  • 73 Totale ruimte
  • 3 Kamers
  • 2 Slaapkamers
Hestiva user

RKZ Makelaars

Adres

Jacob van Lennepkade 299E, 1054 ZW Amsterdam

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten