Appartement beschikbaar in Nijmegen:Ridderspoor | Hestiva

Appartement - Ridderspoor - Nijmegen

Bewaar als favoriet
325000
5 uur geleden Actief
#146875

overzicht

Dit schitterende 3-kamer appartement van 64m² bevindt zich op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van Nijmegen. Ideaal voor starters of jonge gezinnen, biedt dit appartement een perfecte mix van comfort en stijl.

Woonkamer
De ruime woonkamer is een echte eyecatcher. Met voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek met ruimte voor vier of zes stoelen, is het de ideale plek om te ontspannen of gasten te ontvangen. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog uitnodigender aanvoelt.

Keuken
De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Geniet van het gemak van een ingebouwde vaatwasser, koelkast, vriezer, 5-pits gastfornuis en hoogwaardige Siemens apparatuur zoals een ingebouwd koffiezetapparaat en een combi oven.

Slaapkamers
De grote slaapkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een ruime kledingkast. De tweede slaapkamer is perfect in te richten als kinderkamer of als comfortabele ruime thuiswerkplek.

Badkamer
De badkamer is te bereiken vanuit de hal van het appartement. Deze is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel met twee lades en een toilet.

Balkon
Het appartement beschikt over een prachtig balkon dat gelegen is op het westen. Hier kunt u in alle rust genieten van de middag- en avondzon. Stel je voor: een warm briesje, een goed boek en een heerlijk glas wijn terwijl de zon langzaam ondergaat.

Locatie
Gelegen in de wijk Nijmegen-Oud-West op slechts enkele minuten van het centrum van Nijmegen, profiteert u van de nabijheid van winkels, restaurants en culturele hotspots. Dit appartement is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die het stadsleven wilt ervaren, zonder in te leveren op rust en comfort.

Bijzonderheden:
- Energielabel C
- 64m2 woonoppervlak
- Rijk uitgeruste keuken
- Twee slaapkamers

  • 2 Slaapkamers
  • 3 Kamers
  • 1 Badkamer
  • 1 Keuken
  • 64 Totale ruimte
Hestiva user

Wonen met Rutger

Adres

Ridderspoor 37, 6542 HA Nijmegen, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten