Appartement beschikbaar in Nijmegen:Koninginnelaan | Hestiva

Appartement - Koninginnelaan - Nijmegen

Bewaar als favoriet
300000
6 dagen geleden Actief
#146293

overzicht

Op zoek naar een leuke tussenwoning met twee slaapkamers in het centrum van Nijmegen? Zoek dan niet verder! Deze karakteristieke onderwoning heeft een woonoppervlakte van 62 m2 en is gelegen in Wolfskuil. De woning komt uit 1921 en biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een sfeervol appartement.

We gaan naar binnen via de algemene ingang van het complex. Aan de rechterkant vinden we direct de berging die bij het appartement hoort. Aan het einde van de entree vinden we de voordeur van het appartement. Bij binnenkomst is er direct aan de rechterzijde een apart toilet. Aan de linkerzijde vind je de kleine slaapkamer. Ondanks dat dit de kleinere slaapkamer is, biedt ook deze slaapkamer de mogelijkheid tot het plaatsen van twee persoons bed. Naast de toilet vinden we aan de rechterkant van de hal de badkamer. De badkamer is voorzien is van een ruime inloopdouche, een was opstelling en een wastafel. In de badkamer vind je ook de Cv-ketel die in 2022 is vervangen. Naast de badkamer vind je de deur naar de kelder die een oppervlakte heeft van ongeveer 20m2 en biedt dus genoeg ruimte voor het opslaan van spullen.

Aan het eind van de hal vinden we de grootste slaapkamer met meer dan genoeg ruimte voor een groot twee persoons bed en is er daarnaast ook mogelijkheid om een kledingkast te plaatsen. Vanuit de grote slaapkamer gaan we rechtsaf en lopen we de keuken binnen. De compacte keuken heeft voldoende kastruimte, een ingebouwde koelkast, combi oven en is voorzien van een vierpits gasfornuis. Vanuit de keuken komen we binnen in de woonkamer. Er is veel lichtinval in de woonkamer vanwege de grote ramen. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een ruime bank met een tv opstelling en een eettafel met vier stoelen. Het bijzondere aan de woonkamer is dat er twee openslaande deuren zijn naar de voortuin. De voortuin is dus gelegen aan de voorzijde van de woning en hier is er ruimte voor een eettafel of lounge set. Op deze manier kun je genieten van het beste van binnen én buiten wonen in het centrum van de stad!

De wijk Wolfkuil heeft een ideale ligging ten opzichte van het centrum van Nijmegen en het centraal station. Ook de uitvalswegen A73 en A50 zijn vrij eenvoudig te bereiken. Op ongeveer 10 minuten loopafstand vinden we ook het winkelgebied Molenweg waar je onder andere een Albert Heijn, Kruidvat, een bakkerij en diverse eetgelegenheden kunt vinden. In de directe omgeving zijn er ook een aantal huisartsen en een apotheek te vinden. Graag even wat groen opzoeken buiten de stad? Nijmegen is rijk aan veel groen omliggend gebied zoals de Stadswaard, Ooij en Heumensoord, waar je gemakkelijk op de fiets heen kunt. Daarnaast zijn ook de waalstrandjes ideaal om even van de natuur te genieten!

Bijzonderheden:
- Centraal station en centrum om de hoek
- Energielabel C
- Twee slaapkamers
- Eigen tuin
- Een ruime kelder met veel opslagruimte

  • 2 Slaapkamers
  • 3 Kamers
  • 1 Badkamer
  • 1 Keuken
  • 65 Totale ruimte
Hestiva user

Wonen met Rutger

Adres

Koninginnelaan 117, 6542 ZL Nijmegen, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten