Huis beschikbaar in Rotterdam:Jeneverbes | Hestiva

Huis - Jeneverbes - Rotterdam

Bewaar als favoriet
435000
6 maanden geleden Actief
#52867

overzicht

Op zoek naar een fijne 5 kamer eengezinswoning met zonnige tuin en dakterras in een van de meest gewilde wijken van Rotterdam?

Kom dan kijken bij dit ruime woonhuis aan de Jeneverbes 8 welke ideaal is voor starters en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en kindvriendelijke omgeving!

Deze gezellige woning is gelegen aan een rustig, autovrij woonerf en is gelegen nabij de prachtige recreatie- en natuurgebieden Rottemeren, Zevenhuizerplas en Bergse Bos.

De woning is volledig voorzien van dubbel glas en al de houten geveldelen zijn vervangen door onderhoudsarme kunststof rabatdelen.
Verder beschikt deze fraaie woning over een moderne badkamer en luxe keuken.

Wil je even heerlijk genieten van het buitenleven? Dan kun je altijd terecht in de voortuin of achtertuin, waar je in alle rust kunt zitten, barbecueën of gewoon kunt genieten van de zon.

Gelegen in de populaire wijk Ommoord, geniet je van alle voordelen die deze wijk te bieden heeft. Met diverse winkels, scholen, sportfaciliteiten, kinderboerderij en winkelcentra zoals Woonmall Alexandrium en Hesseplaats en trein-/metrostation Alexander op loopafstand, is dit een ideale locatie. Bovendien ben je binnen enkele minuten rijden op de snelwegen A20 en A16, waardoor de rest van Nederland gemakkelijk bereikbaar is.

De ideale locatie, ruime kamers, moderne keuken en badkamer, en de vele andere voorzieningen maken dit object tot een geweldige optie voor starters en jonge gezinnen.

Heeft u interesse in de woning, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.
We kijken er naar uit om je rond te leiden en je te laten ervaren hoe het is om hier te wonen!

  • 125 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 5 Kamers
  • 1 Keuken
  • 4 Slaapkamers
Hestiva user

Koophuis Makelaars

Adres

Jeneverbes 8, 3069 LP Rotterdam, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten