Huis beschikbaar in Bleiswijk:Nachtegaallaan | Hestiva

Huis - Nachtegaallaan - Bleiswijk

Bewaar als favoriet
450000
4 maanden geleden Actief
#75430

overzicht

NIEUW IN VERKOOP
Ik nodig je van harte uit om na het zien van de volledige presentatie (foto's, teksten, video, plattegronden) een afspraak te maken voor een bezichtiging.

EENGEZINSWONING MET GARAGE
Een heerlijke tussenwoning met een vrijstaande garage! De woning omvat een fijne woonkamer, eetkamer grenzend aan de half open keuken, ruime achtertuin, maar liefst vier slaapkamers en een ruime badkamer. De woning is gelegen in de groene Vogelbuurt met een plantsoen voor de deur. Alle voorzieningen binnen Bleiswijk zijn op loop- of fietsafstand te bereiken, zoals basisscholen, middelbare scholen, kinderopvang, speeltuinen, winkels, basiszorg en sportvoorzieningen. Bleiswijk is centraal gelegen ten opzichte van grote steden, in enkele autominuten ben je op de N209 richting Rotterdam, Station Lansingerland en de A12 richting Den Haag en Utrecht. De bus (lijn 173 halte Nachtegaallaan) stopt op 400 m afstand. Deze lijndienst loopt van Station Lansingerland, door Bleiswijk, Bergschenhoek naar Metro Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs.

Indeling:
Bij aankomst via de voortuin kom je in de hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot het toilet en de woonkamer. De toilet is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en wastafel. De woonkamer (3.25 x 4.35) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vanuit hier heb je vrij uitzicht over het gemeentelijke plantsoen. Aan de achterzijde grote raampartijen waardoor er in de eetkamer en half open keuken ( 5.96 x 2.99) veel daglicht naar binnen komt. Vanuit de keuken is er toegang middels een enkele deur naar de achtertuin (12.10 x 6.26). De achtertuin is verzorgd aangelegd en is gelegen op het Oosten. Achterin de tuin is de garage (2.84 x 5.66) gelegen welke bereikbaar is via de loopdeur en de achterom naar de kiep-kantel garage deur.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers (3.38 x 3.72 en 2.40 x 3.83) zijn aan de achterzijde gelegen. Eén slaapkamer (3.38 x 3.67) is aan de voorzijde gelegen naast de badkamer. De volledig betegelde badkamer (2.40 x 1.54) is voorzien van een inloopdouche, wandcloset en twee wastafels.

Op de tweede verdieping kom je op de ruime overloop (2.44 x 5.69) waar aan één kant mogelijkheid is voor een werkplek. Op de overloop is de opstelplaats van de wasmachine en de CV-ketel. De vierde slaapkamer (3.40 x 5.69) is voorzien van een wastafel. Aan de achterzijde is een woning brede dakkapel geplaatst waardoor er veel loopruimte is ontstaan.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1972
* Volle eigendom
* Gebruikersoppervlakte Wonen circa 115 m2
* Achtertuin op het Oosten
* Garage circa 16 m2
* Dakkapel van kunststof woning breed, achterzijde (2012)
* Voordeur vernieuwd (2014)
* moderne toilet (2014)
* Energielabel C
* Vloerisolatie chips (september 2023)
* Houten kozijnen (begane grond) met dubbelglas
* Kunststof kozijnen (2003)
* Zonwering buitenzijde begane grond
* Vliegenhorren 1e en 2e verdieping
* CV Ketel Vaillant bouwjaar (2011, eigendom)
* Groepenkast voorzien van 6 groepen en 3x ALS
* Goede ligging vlakbij recreatiegebied De Rottemeren, openbaar vervoer, snelwegen, winkels, scholen, speeltuinen, sportvoorzieningen

Verkoopcondities;
* Vraagprijs
* Oplevering is in overleg, voorkeur juni 2024
* Notaris keuze aan koper, voorkeur gelegen in de omgeving van Bleiswijk
* Ongeacht de perfecte staat van onderhoud is de ouderdoms- en materialenclausule van toepassingen bij woningen ouder dan 30 jaar

Voor alle woningen geldt dat de in tekst vermelde afmetingen een indicatie zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. De woning is ingemeten volgens de meetinstructie welke verplicht is voor makelaars en taxateurs. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

  • 115.3 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 5 Kamers
  • 1 Keuken
  • 4 Slaapkamers
Hestiva user

Karin de Jong Makelaars

Adres

Nachtegaallaan 61, 2665 EG Bleiswijk, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie