Huis beschikbaar in Dordrecht:De Josselin de Jongstraat | Hestiva

Huis - De Josselin de Jongstraat - Dordrecht

Bewaar als favoriet
259900
7 maanden geleden Actief
#46224

overzicht

De superleuke jaren ’30 woning is in 2013 geheel gerenoveerd waarbij zelfs de vloerbalken zijn vervangen en heeft een woonoppervlakte van ca.76 m2. Het huis staat op een eigen perceel met een oppervlakte van ca. 103 m2. De inrichting is licht en modern qua afwerking. Een superleuke woning voor doorstromers vanwege de 3 slaapkamers of de starter (s) die meteen goed van start willen gaan!
De Josselin de Jongstraat 8 is gelegen in de buurt Jacob Marisstraat en omgeving. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Je kunt gratis parkeren in de straat.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Dordrecht, en op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op nog geen halve kilometer afstand gelegen. Vraag aan die bezichtiging en overtuig jezelf!


INDELING

Begane grond:
Entree voorzien van opstelplaats meterkast (6 groepen en slimme meters voor elektra en gas + glasvezelaansluiting);
Ruime woonkamer (4.50 x 7.10m) De woonruimte staat in open verbinding met de keuken en de trapopgang naar de 1e verdieping. In de trapkast bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en droger;
Open keuken (2013) (2.50m x 3.47m) lichte en moderne keuken uitgevoerd in een L-opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. een inbouwoven, gaskookplaat met afzuiging, koel/vriescombi en een vaatwasser.
Via de keuken krijg je toegang naar de aangebouwde serre (4.56 x 2.91m) en de achtertuin.

1e Verdieping
De overloop geeft toegang naar 3 slaapkamers, badkamer en vliering.
Slaapkamer 1 (1.95 x 3.0m). Gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 2 (2.44 x 3.47m). Gelegen aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3 (2.44 x 3.47m). Gelegen aan de achterzijde van de woning.
Badkamer (1.95 x 1.80m). Modern betegelde badkamer voorzien van douche, wastafel, hangend closet en natuurlijke ventilatie.
Via een luik bereikt u de bergvliering.

Slaapkamer 4 (ca. 3,03m x 4,80m). Slaapkamer gelegen op de 2e verdieping van de woning. Voorzien van dakkapel met uitzicht over de achtertuin.


Tuin
Achtertuin (7.11 x 4.56m) De achtertuin is 5 jaar geleden opnieuw betegeld en gelegen op het noordoosten. Er is een stenen berging (1.78 x 2.90m) v.v. elektra. Het dak is vermoedelijk van asbest golfbeplating. Er is een achterom en de schuttingen zijn ca. 3 jaar geleden vernieuwd.


ALGEMEEN
- Achtertuin gelegen op het noordoosten v.v. berging (asbest dak) en achterom;
- De woning is gebouwd in 1934;
- Gerenoveerd in 2013 waarbij de vloerbalken ook zijn vernieuwd;
- 3 Slaapkamers en bergvliering;
- Meterkast met 6 groepen en slimme meters voor het gas en elektra;
- Energielabel E;
- Gewenste oplevering 02-01-2024.

De Huizenbemiddelaar is aangesloten bij branchevereniging VBO. Neem altijd uw eigen VBO aankoopmakelaar mee.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

  • 76 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 4 Kamers
  • 1 Keuken
  • 3 Slaapkamers
Hestiva user

De Huizenbemiddelaar Dordrecht

Adres

De Josselin de Jongstraat 8, 3314 VB Dordrecht, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten