Huis beschikbaar in Almere:Nijvergouw | Hestiva

Huis - Nijvergouw - Almere

Bewaar als favoriet
500000
7 maanden geleden Actief
#46161

overzicht

WAUW! Ben je op zoek naar een instapklare woning met GROTE TUIN, OPRIT, een GARAGE en voldoende slaapkamers?
Maak dan zeker een afspraak om deze twee-onder-één-kapwoning te bezichtigen; je bent bij binnenkomst op slag verliefd!

Let op: de genoemde prijs dient gezien te worden als bieden-vanaf-prijs!

Wat een heerlijk rustige plek om te wonen met een prachtig groen uitzicht en ook nog dicht bij alle voorzieningen! De woning is gelegen aan de rand van het “Voedselbos Park Uithof”. De wijk kenmerkt zich door de gezellige straten, de nabijheid van veel groen, prettige huizen met een fijne uitstraling en een perfecte ligging t.o.v. alle voorzieningen.
Op loopafstand bevinden zich basisscholen, busstation, Tennis- en padelvereniging, supermarkten, gezondheidscentrum en diverse andere voorzieningen. Ben je daarnaast een natuurliefhebber dan kan je genieten van het naastgelegen “Vroege Vogelbos”. De mogelijkheden zijn enorm, in het park kan je onder andere wandelen, fietsen, er is een mountainbike route, een theehuis en een schaapskooi. Dit is een locatie waar je je niet hoeft te vervelen!
De wijk is daarnaast gunstig gelegen ten opzichte van de A6.

Begane grond:
Op de oprit is voldoende gelegenheid tot het parkeren van de auto. Vanuit hier kan je doorlopen naar de garage of de woning zelf.
Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Het woongedeelte heeft een U-vorm, dit maakt dat de woonkamer en keuken deels gescheiden worden door de hal, een speelse indeling die veel mensen erg waarderen. De woonkamer is keurig onderhouden. Zo ligt er een nette PVC vloer en zijn de wanden voorzien van een strakke wandafwerking. Vanuit de woonkamer is een leuk uitzicht over het plantsoen voor de deur!
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. De keuken is geheel van deze tijd en voorzien van alle gemakken en diverse inbouwapparatuur, onder meer: koel- vriescombinatie, oven, vaatwasser, magnetron, keramische kookplaat, Quooker en afzuigkap. De grote raampartijen aan de achterkant van de woning maken de keuken zeer licht. Dit geldt overigens ook voor het naastgelegen zitgedeelte. Dit is een heerlijke ruime plek voor een eettafel.
Erg fijne bijkomstigheid is de aanwezigheid van vloerverwarming over de gehele begane grond.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen erg ruim en voorzien van een keurige wand- en vloerafwerking. Er zijn twee slaapkamers aan de voorkant gelegen en één kamer is aan de achterkant gelegen. Een van de slaapkamers aan de voorkant is voorzien van een leuk frans balkon.
Ook de badkamer is van deze tijd en is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. Het raampje zorgt voor frisse lucht en de mechanische ventilatie zorgt voor de afvoer van condens. Ook is de badkamer voorzien van vloerverwarming.
Er hangt op deze verdieping ook een airco.

2e verdieping:
Op de zolder is aan de voorkant nog een extra slaapkamer aanwezig. Op de voorzolder zijn de wasmachine en droger aansluitingen, de cv ketel (2022) en mechanische ventilatie gesitueerd. De voorzolder is dusdanig ruim dat ook deze ruimte prima dienst kan doen als slaapkamer. En als dit voor u nóg niet genoeg is, kunt u het plaatsen van een dakkapel overwegen.

Tuin:
Wat een heerlijke onderhoudsvriendelijke tuin! De tuin is ruim genoeg voor het realiseren van meerdere zithoeken. Maar is ook uitermate geschikt voor het plaatsen van een trampoline en een speelplek voor de kinderen. Vanuit de tuin is tevens toegang naar de garage. Deze is ruim genoeg voor het parkeren van de auto of motor. Uiteraard is gebruiken voor de stalling van fietsen en bergruimte ook een goede invulling.

Ben je enthousiast geworden? En zie je zichzelf wel wonen is deze goed onderhouden woning? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: 143 m²
- Perceeloppervlakte: 191 m²
- Oprit
- Aangebouwde garage
- 4 zeer ruime slaapkamers, mogelijkheid tot realiseren van 5 slaapkamers
- Keurig onderhouden badkamer en keuken
- Onderhoudsvriendelijke tuin
- Airco aanwezig op de 1e verdieping
- Vloerverwarming op begane grond en badkamer
- Oplevering in overleg

  • 143 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 5 Kamers
  • 1 Keuken
  • 4 Slaapkamers
Hestiva user

BAAR Makelaardij

Adres

Nijvergouw 38, 1352 CD Almere, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten