Huis beschikbaar in Almere:Nobellaan | Hestiva

Huis - Nobellaan - Almere

Bewaar als favoriet
510000
1 jaar geleden Actief
#34916

overzicht

Genieten met een hoofdletter G! Wat is dit een heerlijke woning op een prachtige locatie in Nobelhorst!

Ben je op zoek naar een goed onderhouden woning waar je zo in kan trekken? Deze woning is om door een ringetje te halen! De woning is gelegen op een heerlijke plek en is voorzien van een RUIME WOONKAMER, een tuin op het ZUIDOOSTEN, 126 m² woonoppervlakte en laat je verrassen door de speelse ruimte op de 2e verdieping! Daarnaast is er ook nog voldoende parkeergelegenheid (onbetaald) voor en achter het huis.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak om deze woning te komen bezichtigen!

Wat een heerlijk rustige plek om te wonen met een prachtig groen uitzicht en ook nog dicht bij alle voorzieningen! De woning is gelegen in het geliefde “Nobelhorst”. Deze relatief jonge wijk kenmerkt zich door de gezellige straatjes, de nabijheid van veel groen, prettige huizen met een fijne uitstraling en een perfecte ligging t.o.v. alle voorzieningen.
Op loopafstand bevinden zich een basisschool, busstation, pannenkoekenrestaurant Smullen en De Kemphaan, gezondheidscentrum en diverse andere voorzieningen. Ben je daarnaast een natuurliefhebber dan kan je genieten van het naastgelegen Almeerderhout. Dit is de perfecte plek om lekker te wandelen en fietsen.
De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de A6 en A27. En met een kwartiertje rijden sta je in het centrum van Almere Stad óf Almere Buiten.
Een leuk extra van het wonen in Nobelhorst is de buurtschap: daarmee heb je inspraak over je directe woonomgeving. Ook kun je als eigenaar gebruik maken van bijvoorbeeld de Buurtschuur, voor het vieren van een verjaardag of een andere leuke bijeenkomst. Kortom een locatie waar je je niet hoeft te vervelen!

Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot het toilet, de meterkast, garderobe kasten, de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer. De woonkamer is heerlijk ruim door de uitbouw aan de achterzijde, dit valt meteen op zodra je de woonkamer binnenstapt. Op de vloer ligt een prachtige houten vloer met daaronder vloerverwarming. Een erg prettige en constante manier van verwarmen. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een ruime zithoek en een grote eettafel.
Aan de voorkant van de woning is de keuken gelegen. De keuken is helemaal van deze tijd en voorzien van veel bergruimte. De apparatuur maakt het een perfecte plek om heerlijke te kokkerellen. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: koelkast- vriescombinatie, combimagnetron, gas kookplaat, afzuigkap, Quooker (inclusief bruisend water), vaatwasser en een prachtige wijnklimaatkast!
Vanuit de keuken heb je een heerlijk uitzicht over het groen en de reuring voor de deur.

1e
De overloop geeft toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers. Er zijn twee slaapkamer aan de achterkant gelegen en een slaapkamer aan de voorkant van de woning. De gehele verdieping is voorzien van een keurige laminaatvloer en stucwerk op de wanden. Met uitzondering van de grootste slaapkamer: deze is voorzien van een sfeervol behang. Deze slaapkamers is tevens voorzien van airconditioning.
De badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, toilet, dubbele wastafel met meubel en een designradiator. Ook is de badkamer voorzien van een raampje, hierdoor kan frisse lucht en licht de badkamer binnentreden. De mechanische ventilatie zorgt voor de afvoer van condens.

2e
Deze verdieping is zeer ruim, mede door de dakkapel aan de achterzijde en de topgevel aan de voorkant. Er zijn 2 zeer ruime kamers gecreëerd en er is nog bergruimte aanwezig op de vliering. De slaapkamer aan de voorkant is op dit moment in gebruik als wasruimte en thuiswerkplek. Door het afscheiden van het was gedeelte is hier een waardige slaapkamer van te maken. De slaapkamer aan de achterkant is zeer prettige ruim en licht. Achter de knieschotten is nog extra bergruimte aanwezig.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is zeer onderhoudsvriendelijke ingericht. In de tuin is een vrijstaande houten berging aanwezig voor het opslaan van de tuinspullen en bijvoorbeeld de fietsen. Uiteraard is er een achteruitgang aanwezig.
Aan de achterzijde van de woning hangt een zonnescherm, er is elektra en een buitenkraantje aanwezig.

Ben je net zo enthousiast over deze woning als wij? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak!

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 126 m²
- Perceeloppervlakte 111 m²
- Zeer goed onderhouden woning, verhuis klaar!
- Ruime woonkamer
- Tuin op het zuidoosten
- Gehele woning voorzien van HR++ glas
- Achterkant 1e verdieping voorzien van rolluiken
- Oplevering in overleg

  • 126 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 6 Kamers
  • 1 Keuken
  • 5 Slaapkamers
Hestiva user

BAAR Makelaardij

Adres

Nobellaan 22, 1341 BJ Almere, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten