Huis beschikbaar in Eindhoven:Heistraat | Hestiva

Huis - Heistraat - Eindhoven

Bewaar als favoriet
1750   p.m.
1 maand geleden Actief
#139597

overzicht

AANGEBODEN: een goed onderhouden en gemeubileerde hoekwoning met 4 slaapkamers, tuin, berging, dakkapel én energielabel C.

Beschikbaar voor iets meer dan een jaar, vanaf 07-10-2024 tot 31-10-2025

Ben je op zoek naar een centraal gelegen woning met veel ruimte en een perfecte afwerking? Dan is deze woning perfect voor jou! De woning bevindt zich in de wijk 'Joriskwartier', rustige gezellige wijk in Oud-Stratum. Hier woon je zeer rustig, maar toch met alle voorzieningen zoals winkels, parken, speeltuinen, scholen, station en medisch centrum in de nabijheid.

INDELING:

Begane grond (circa 54m2): Entree aan de voorzijde. Ontvangsthal met meterkast en trapkast. Sfeervolle, lichte woonkamer met houten vloer. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een koelkast, dubbele oven, gaskookplaat en vaatwasser. Daarnaast vind je in het achtergedeelte het moderne toilet en badkamer, met bad, douche en wasmachine.

Eerste verdieping (circa 37m2): De overloop geeft toegang tot maar liefst 4 slaapkamers, twee ruime slaapkamers en twee kleinere slaapkamers. Allen voorzien van veel lichtinval vanwege de dakkapel aan voor- en achterzijde. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt.

Tweede verdieping (circa 6m2): Via een vlizotrap bereik je de zolderverdieping die gebruikt kan worden als opbergruimte.

Tuin: Verzorgde voor- en achtertuin met plantenborder, achterom, een eettafel en ruime berging met elektra.

ALGEMEEN:
- Gemeubileerd
- Energielabel C;
- Zonnepanelen;
- Grote, groene achtertuin met grote berging;
- 4 slaapkamers;
- Goed isolatiepakket;
- Centrale ligging.

DETAILS:

- Huurprijs: € 1.750,- per maand excl. GWL en gemeentelijke belastingen;
- Waarborgsom € 2.500,-;
- Niet-roken woning;
- Huisdieren niet toegestaan.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen.

  • 97 Totale ruimte
  • private Tuin
  • Balkon
  • 4 Slaapkamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten