Appartement beschikbaar in Amsterdam:Vechtstraat | Hestiva

Appartement - Vechtstraat - Amsterdam

Bewaar als favoriet
2395   p.m.
1 week geleden Actief
#143091

overzicht


- Voor het maken van een afspraak kunt u het reactie formulier invullen, wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak -

** English below **

NIEUW IN DE VERHUUR - Fijn 3-kamer appartement gelegen aan de Vechtstraat in de populaire Rivierenbuurt.

INDELING
De entree van de woning is op de vierde verdieping van het complex. Via de hal komt u in de ruime woonkamer. De keuken is voorzien van nodige inbouw apparatuur, te noemen: vaatwasser, afzuigkap, 4-pitsgasfornuis en inbouw koelkast. De slaapkamers zitten aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van toilet, inloopdouche en wastafel. Op het dak liggen zonnepanelen, welke een positief effect heeft op de energierekening!

OMGEVING
De Vechtstraat is een rustige straat gelegen in de Rivierenbuurt, parallel aan de Rijnstraat en vlakbij de van Woustraat. In deze buut vindt u veel gezellige restaurants en (eet)cafés voor een avondje uit. De Pijp is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar en op de fiets bent u binnen een kwartier in het Centrum van Amsterdam. Het Martin Luther King Park is op loopafstand te bereiken. Toch is de Vechtstraat een ideale locatie, omdat het een rustige straat is, en om de hoek kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en binnen enkele minuten bent u met de auto op de A2 en de ringweg A10.

UITGANGSPUNTEN
- Huurprijs €2.395,- per maand exclusief gas, water en licht;
- Energielabel B;
- Oppervlakte van 66 m2;
- Een maanden waarborgsom;
- Onbepaalde tijd met een minimum periode van 24 maanden;
- Beschikbaar per 01-08-2024;
- Geschikt voor 2 woningdelers.

---------------------------------------------------------------------
NEW FOR RENT - Lovely 3-room apartment located on Vechtstraat in the popular Rivierenbuurt.

LAYOUT
The entrance of the apartment is on the fourth floor of the complex. Through the hallway, you enter the spacious living room. The kitchen is equipped with essential built-in appliances, including: a dishwasher, extractor hood, 4-burner gas stove, and built-in refrigerator. The bedrooms are at the front of the apartment. The bathroom is equipped with a toilet, walk-in shower, and sink. Solar panels are installed on the roof, which positively impacts the energy bill!

SURROUNDINGS
Vechtstraat is a quiet street located in Rivierenbuurt, parallel to Rijnstraat and near Van Woustraat. In this neighborhood, you will find many cozy restaurants and (dining) cafes for a night out. De Pijp is easily accessible by car and public transport, and you can reach the center of Amsterdam by bike within fifteen minutes. Martin Luther King Park is within walking distance. Vechtstraat is an ideal location because it is a quiet street, yet you can find your daily groceries around the corner, and you can reach the A2 and the A10 ring road by car within minutes.

TERMS
- Rent €2,395 per month excluding gas, water, and electricity;
- Energy label B;
- Area of 66 m²;
- One month's deposit;
- Indefinite term with a minimum period of 24 months;
- Available from 01-08-2024;
- Suitable for 2 sharers.

  • 66 Totale ruimte
  • 3 Kamers
  • 2 Slaapkamers
  • A+++ Energy Grade
Hestiva user

RKZ Makelaars

Adres

Vechtstraat 1C, 1078 RE Amsterdam

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten