Kamer beschikbaar in Amsterdam:Grubbehoeve | Hestiva

Kamer - Grubbehoeve - Amsterdam

Bewaar als favoriet
700   p.m.
1 week geleden Actief
#142084

overzicht

Centrale entree op de begane grond. Lift naar de vijfde verdieping. Via een afgesloten, rustige galerij komt u bij het appartement. De hal geeft toegang tot de keuken en de woonkamer. De ruime keuken is gelegen aan de galerijzijde. De woonkamer ligt aan de achterzijde en heeft toegang tot het balkon. Het balkon ligt op het zuid-oosten en geeft uitzicht over het park. De 4 slaapkamers zijn bereikbaar vanaf de overloop. Twee slaapkamers hebben toegang tot het balkon. De derde en 4e slaapkamer liggen aan de galerijzijde. De badkamer met douche en wastafel bevindt zich evenals het separate toilet in het midden van het appartement. Naast het toilet treft u de interne berging aan. Bereikbaarheid
Appartementencomplex Grubbehoeve ligt in een zeer groene omgeving. Winkelcentrum Ganzenpoort, metrostation Ganzenhoef en de Bijlmerweide met kinderboerderij liggen allen op loopafstand. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, recreatie, uitvalswegen en openbaar vervoer bevinden zich om de hoek. Het Cultureel Educatief Centrum (CEC) met opleidingsmogelijkheden, een sportschool, kinderdagverblijf en horeca ligt naast het complex.


Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

  • 11 Totale ruimte
  • 11 Verdieping
  • 1 Kamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

1103GZ , Grubbehoeve , Amsterdam

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten