Wat zijn de 3 beste cilindersloten van dit moment?

Tegenwoordig zijn sloten verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Op dit moment kiest vrijwel iedere ervaren en professionele slotenmaker voor cilindersloten. Deze sloten bieden de beste bescherming tegen inbraak. Wanneer je de sloten van jouw woning wilt laten vervangen zal een slotenmaker met ervaring en kennis altijd cilindersloten adviseren.

Je weet nu dat er gekozen moet worden voor cilindersloten als je inbrekers buiten wilt laten. Echter is het vinden van de juiste sloten nog niet zo gemakkelijk. Het aanbod is zo uitgebreid dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Door de drie beste cilindersloten van dit moment voor je op een rijtje te zetten hopen we je een duwtje in de juiste richting te geven.

1.AXA

Dit bekende slotenmerk staat bekend om de hoge kwaliteit sloten. Waarschijnlijk klonk AXA je al bekend in je oren. Het kan zijn dat je AXA kent van de fietssloten, maar tegenwoordig richten ze zich met succes op de cilindersloten markt.

2.ABUS

ABUS is een van de meest bekende en gebruikte merken in de wereld van slotenmakers. De sloten zijn van hoge kwaliteit en zijn lastig te forceren. Wat ervoor zorgt dat ze je woning beschermen tegen inbraak.

3.NEMEF

Nemef is misschien wel hét meest gebruikte merk als het gaat om de populaire cilindersloten. De sloten van dit merk staan bekend om de optimale bescherming tegen inbraak. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk en snel te vervangen.

Cilindersloten met keurmerk

Heb je een ander merk gevonden in de bouwmarkt of wordt een onbekend merk geadviseerd door de slotenmaker die je ingeschakeld hebt? Kijk dan of het slot in kwestie beschikt over een keurmerk. Wanneer het slot over een SKG keurmerk beschikt kan je ervan uitgaan dat het slot van hoge kwaliteit is.