Appartement beschikbaar in Maassluis:Vincent van Goghlaan | Hestiva

Appartement - Vincent van Goghlaan - Maassluis

Bewaar als favoriet
275000
8 maanden geleden Actief
#46091

overzicht

Pak je kans…!  Deze keurig onderhouden 3-kamer maisonnette woning komt beschikbaar voor nieuwe bewoners. Deze maisonnette woning is gelegen op de 5de & 6de verdieping van dit goed onderhouden complex en heeft een prachtig uitzicht over Maassluis, een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats op het afgesloten terrein. Wat wil je nog meer?? Ben je nieuwsgierig geworden naar deze woning? Maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging.

Hoe heerlijk is dat om na een gezellige avond in het centrum van Maassluis lopend naar huis te kunnen? Bij dit centraal  gelegen adres kan dat.
Daarnaast is de metro lijn naar Rotterdam en het strand van Hoek van Holland op loopafstand, de uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. De dagelijkse boodschappen, diverse sportverenigingen en het bruisende centrum van Maassluis zijn binnen handbereik.

  • 79 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 3 Kamers
  • 1 Keuken
  • 2 Slaapkamers
Hestiva user

Waterweg Woning Makelaar

Adres

Vincent van Goghlaan 187, 3141 KT Maassluis, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten