Huis beschikbaar in Eindhoven:Baarsstraat | Hestiva

Huis - Baarsstraat - Eindhoven

Bewaar als favoriet
349000
2 weken geleden Actief
#112324

overzicht

Welkom bij deze uiterst sfeervolle jaren-30 woning in de Baarsstraat met 3 slaapkamers, een heerlijke achtertuin, de Genneperparken om de hoek
en op loopafstand van het gezellige stadscentrum van Eindhoven.

Het kan zijn dat je denkt ik ken dit huis? Dat zou zomaar kunnen, het huis is namelijk bekend van tv. Wil je alvast een look en feel beleven kijk dan de aflevering van "De Faker" op de zender NPO.

Ligging: Gunstig gelegen in ‘Oud Gestel’, nabij het mooie natuur-, wandel- en recreatiegebied ‘De Genneper Parken’, op 10 minuten fietsafstand van het stadscentrum, gunstig ten opzichte van alle uitvalswegen en binnen de ring van Eindhoven. Binnen een straal van 15 minuten lopen vind je 2 basisscholen (BS De Troubadour, SBO Jan Nieuwenhuizen), 2 middelbare scholen (Christiaan Huygens College en Van Maerlant Lyceum), diverse bushaltes en winkels voor dagelijkse boodschappen aan de Hoogstraat en het Franz Leharplein.

  • 76 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 4 Kamers
  • 1 Keuken
  • 3 Slaapkamers
Hestiva user

DG Vesta

Adres

Baarsstraat 4, 5615 RG Eindhoven, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie