Huis beschikbaar in Eindhoven:Barrierweg | Hestiva

Huis - Barrierweg - Eindhoven

Bewaar als favoriet
450000
1 maand geleden Actief
#105967

overzicht

***Bieden vanaf € 450.000***
Ruime Eengezinswoning met Garage en ruime tuin in Eindhoven

Deze instapklare hoekwoning aan de Barrierweg 12 in Eindhoven is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel thuis. Met zijn bouwjaar in 1958, is dit huis doordrenkt met geschiedenis en karakter, en biedt het moderne gemakken. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 325 m², beschikt dit huis over een royale achtertuin en voortuin, perfect voor kinderen om te spelen of om te genieten van een ontspannen middag in de buitenlucht. De aanwezigheid van een garage biedt extra opslagruimte of parkeermogelijkheden. De woning is volledig uitgerust met dubbele beglazing en kunststofkozijnen, die niet alleen zorgen voor een uitstekende isolatie, maar ook bijdragen aan de energiezuinigheid met een normaal energielabel.

Ligging en Omgeving
Dit woonhuis is gesitueerd in de levendige wijk Mensfort, dicht bij scholen en uitvalswegen. De brede straat waarin deze woning zich bevindt, zorgt voor een ruim gevoel en biedt gemakkelijke toegang tot diverse gewilde voorzieningen.

Voor gezinnen die klaar zijn voor een nieuwe start in een gezellige buurt in Eindhoven, biedt deze hoekwoning alles wat je maar kunt wensen. Aarzel niet en kom dit pareltje snel bezichtigen!

  • 104.2 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 4 Kamers
  • 1 Keuken
  • 3 Slaapkamers
Hestiva user

DG Vesta

Adres

Barrierweg 12, 5622 CP Eindhoven, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie