Huis beschikbaar in Bleiswijk:Snippendreef | Hestiva

Huis - Snippendreef - Bleiswijk

Bewaar als favoriet
375000
1 jaar geleden Actief
#34996

overzicht

NIEUW IN VERKOOP
Ik nodig je van harte uit om na het zien van de volledige presentatie (360 graden foto's, teksten, video, plattegronden) een afspraak te maken voor een bezichtiging.

GOED ONDERHOUDEN EN TOP GELEGEN EINDWONING
Snippendreef 19 is een goed onderhouden eengezinswoning gelegen in de Vogelbuurt van Bleiswijk. De gehele woning is in 2021 voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en de begane grond vloer is geïsoleerd door middel van chips. De vloer van de tweede verdieping is ook geïsoleerd (ipv het dak) omdat deze verdieping in de huidige situatie alleen als berging wordt gebruikt. De woning is voorzien van Energielabel C. Ligging van de woning is top op een autovrij stukje. Centraal in Bleiswijk op loopafstand van basisscholen, speeltuinen en de winkels in de Dorpsstraat. Alle voorzieningen binnen Bleiswijk zijn op loop- of fietsafstand te bereiken, zoals basisscholen, middelbare scholen, kinderopvang, winkels, basiszorg, recreatiegebied de Rottemeren en sportvoorzieningen. Bleiswijk is centraal gelegen ten opzichte van grote steden, in enkele autominuten ben je op de N209 richting Rotterdam, Station Lansingerland en de A12 richting Den Haag en Utrecht. De bus (lijn 173 halte Gruttostraat of Nachtegaallaan). Deze lijndienst loopt van Station Lansingerland, door Bleiswijk, Bergschenhoek naar Metro Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs.

Indeling:
Via de verzorgd aangelegde voortuin (4.88 x 6.13) kom je bij de entree van de woning. De ruime hal met meterkast, bergkast, trapkast en trapopgang geeft toegang tot het toilet en de woonkamer. Het moderne toilet (1.17 x 0.84) is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset. In doorzonwoonkamer komt veel daglicht omdat het een eindwoning betreft met een raam in de zijgevel. De woonkamer (7.00 x 3.62) is voorzien van een mooie pvc vloer, gestukte wanden en een open keuken (2.84 x 2.20). De keurige hoekkeuken is voorzien van een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur zoals 5-pits gasplaat, afzuigkap, spoelbak, koel-vries combinatie, combi-oven en vaatwasser. Door de keuken loop je zo de bijkeuken (5.18 x 2.18) in met de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Hier is voldoende ruimte voor berging van spullen of een thuiswerkplek. Vanuit de bijkeuken kom je in de achtertuin (9.18 x 6.13) met achterom en grote overkapping. Door het grote perceel hou je ook nog voldoende tuin over.

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en de badkamer. Twee keurige achter gelegen slaapkamers (3.89 x 3.22 en 2.90 x 2.72) waarvan de grootste met airconditioning. Aan de voorzijde gelegen derde slaapkamer (3.04 x 3.74) en moderne badkamer (1.84 x 2.18). De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, wastafelmeubel en tweede wandcloset. De gehele verdieping heeft een laminaat vloerafwerking.

Op de overloop van de eerste verdieping kun je middels een vlizotrap de tweede verdieping bereiken. Deze heeft een nokhoogte van 2.17 en een klein dakraam aan de achterzijde. Meer woonruimte creëren kan door middel van het plaatsen van een vaste trap en een groot dakraam.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1970
* Eigendom
* Totale oppervlakte woning circa 95 m2
* Gebruikersoppervlakte wonen 82 m2. De tweede verdieping (13,4 m2) is nu bergzolder
* Gemoderniseerd in 2014, inclusief keuken en sanitair
* Kunststof kozijnen en HR++glas (2021)
* Vloerisolatie en 2e verdiepingsvloer geïsoleerd
* Energielabel C
* CV Ketel Vaillant van 2005 in eigendom
* Slaapkamer met airco en vliegen hor
* Mechanische afzuiging badkamer
* Overkapping van ruim 25 m2 in de achtertuin (2021)
* Groepenkast voorzien van 4 groepen en aardlekschakelaars
* Goede ligging, vlakbij winkels, groen, speeltuinen, scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen, openbaar vervoer, snelwegen

Verkoopcondities;
* Bieden vanaf prijs (Betreft het bodembedrag van de reële waarde van de woning, alleen biedingen boven dit bedrag worden geaccepteerd)
* Oplevering in overleg, kan eventueel snel
* Notaris keuze aan koper, voorkeur gelegen in de omgeving van Bleiswijk
* Ongeacht de perfecte staat van onderhoud is de ouderdoms- en materialenclausule van toepassingen bij woningen ouder dan 30 jaar

Voor alle woningen geldt dat de in tekst vermelde afmetingen een indicatie zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. De woning is ingemeten volgens de meetinstructie welke verplicht is voor makelaars en taxateurs. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

  • 81.8 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 4 Kamers
  • 1 Keuken
  • 3 Slaapkamers
Hestiva user

Karin de Jong Makelaars

Adres

Snippendreef 19, 2665 ED Bleiswijk, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie