Huis beschikbaar in Apeldoorn:Gooiland | Hestiva

Huis - Gooiland - Apeldoorn

Bewaar als favoriet
325000
7 maanden geleden Actief
#50097

overzicht

Rustig in Het Woudhuis gelegen, uitstekend onderhouden eengezinswoning met vrij uitzicht over speelveld. De woning is voorzien van 4 slaapkamers, een diepe zonnige tuin, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en nieuw toilet. Winkelcentrum 't Fort is op loopafstand bereikbaar alsmede NS-Station Apeldoorn Osseveld. En deze locatie heeft nog veel meer faciliteiten te bieden in de directe omgeving; denk aan scholen, winkelboulevard Apeldoorn, een Media Markt en de Hornbach. Het centrum Apeldoorn is met een kleine 10 minuten fietsen bereikbaar en de snelweg A50 is binnen een paar minuten bereikbaar.

INDELING

Begane grond:
Entree/hal met toegang tot het nieuwe toilet (2022) met fontein, meterkast en woonkamer. De (doorzon) woonkamer is voorzien van grote raampartijen waardoor het een heerlijke lichte woonkamer betreft. De moderne open keuken (2022) is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van een gezellige bar. Inbouwapparatuur aanwezig waaronder een kookplaat met ingebouwde afzuiging. Overige inbouwapparatuur is een inbouwkoelkast, vaatwasser en combi-oven/magnetron. Hal aan de achterzijde van de woning met vaste trap naar de eerste verdieping en toegang tot de tuin. De achtertuin is diep en zonnig en voorzien van een vrijstaande berging en achterom. Aan de achterzijde van de woning is een fraaie veranda aangebouwd.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers op deze etage. Alle slaapkamers hebben een mooi ruim formaat. De moderne en fraaie badkamer (2022) bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met opstelling van de C.V.-ketel (huurketel 2009) en wasmachine. Ruime 4e slaapkamer voorzien van dakraam.

BIJZONDERHEDEN

- Uitstekend onderhouden eengezinswoning;
- Keuken nieuw geplaatst 2022;
- Badkamer nieuw geplaatst 2022;
- Toilet nieuw geplaatst 2022;
- 4 ruime slaapkamers;
- Diepe en zonnige tuin met achterom;
- Vrij uitzicht over speelveld;
- Op gunstige ligging van vele faciliteiten.

Kortom, een gezellige en uitstekende woning die de moeite waard is om te komen bekijken!

Energielabel A, geldig tot en met 28-10-2031.

Aanvaarding in overleg.

  • 92 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 5 Kamers
  • 1 Keuken
  • 4 Slaapkamers

Adres

Gooiland 31, 7325 ZS Apeldoorn, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten