Huis beschikbaar in Utrecht:Edisonstraat | Hestiva

Huis - Edisonstraat - Utrecht

Bewaar als favoriet
1795   p.m.
3 maanden geleden Actief
#81846

overzicht

Prachtige bovenwoning met riant dakterras nabij centrum Utrecht!


In een van de mooiste straten van Zuilen gelegen, leuke nette bovenwoning met ruim, zonnig dakterras.


De Edisonstraat is een brede straat met veel bomen, gelegen op loopafstand van het prachtige Julianapark, de winkels aan de Amsterdamsestraatweg, horeca, sportscholen, openbaar vervoer, scholen, vrij parkeren voor de deur en diverse uitvalswegen zijn tevens goed bereikbaar.

Op loopafstand van deze mooie woning vind u onder anderen diverse speciaalzaakjes zoals ijssalon Roma, restaurants zoals De Kleine Baron en vergeet bakkerij Steentjes niet voor heerlijk brood of lekkernijen.

Tevens is het slechts 10 minuten fietsen naar het altijd gezellige centrum van Utrecht.


INDELING:

Entree, bij binnenkomst treft u de hal aan met trapopgang naar de eerste etage, hier treft u een ruime overloop aan welke u onder anderen toegang geeft tot de separate toiletruimte met zwevend inbouw toilet en u heeft toegang tot de riante, lichte L-vormige woonkamer welke is voorzien van grote raampartijen aan zowel de voor als achterzijde.

Aangrenzend treft u de moderne hoekkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel kastruimte, vanuit de keuken heeft u toegang tot het riante (ca 20m2) dakterras.

Vanuit de overloop heeft u middels een vaste trap toegang naar de 2e en tevens bovenste etage.

Op de 2e etage bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de moderne geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een wastafelmeubel, designradiator, 2e zwevend toilet en een douche cabine.

Tevens treft u op deze etage de opstelplaats voor de wasmachine en droger aan.

Verder is de gehele woning voorzien van een nette laminaatvloer en zijn alle wanden voorzien van stucwerk in de kleur wit.


Kortom:

Een fijne, ruime, nette en lichte bovenwoning met riant dakterras in een populaire woonwijk op fiets afstand van het altijd gezellige Centrum van Utrecht!

Wat wil je nog meer?


Bijzonderheden:


– Opleveringsniveau is gestoffeerd (meubilering mogelijk tegen meerprijs)

– Brede straat met veel bomen

– Rustige straat en kindvriendelijke buurt

– Perfecte bereikbaarheid naar diverse uitvalswegen

– Gratis parkeren voor de deur

– Riant zonnig dakterras

– Goed onderhouden woning

– Huurprijs 1795,00 Euro exclusief nuts voorzieningen

  • 100 Totale ruimte
  • 2 Kamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten