Huis beschikbaar in Tilburg:Herwijnenstraat | Hestiva

Huis - Herwijnenstraat - Tilburg

Bewaar als favoriet
1150   p.m.
11 maanden geleden Actief
#35540

overzicht

Wij bieden u een nette en riante woning aan de Herwijnenstraat. De woning is zeer centraal gelegen in de wijk en beschikt over een ruime woonkamer, nette keuken in de aanbouw, 4 slaapkamers (inclusief de zolderkamer), badkamer op de eerste verdieping. Daarnaast heeft u aan de achterzijde de beschikking over een heerlijke tuin op het zuidoosten.
Begane grond:
Binnenkomst in de hal met meterkastopstelling en toilet. Doorloop naar de woonkamer, vanuit hier loopt u door naar de keuken welke in de aanbouw gesitueerd is. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, 3-lades vriesvak, combi magnetron en vaatwasser. Vanuit de keuken is de tuin middels openslaande deuren bereikbaar.
Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heeft u toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en toilet. Middels een vaste trap is de zolder (slaapkamer vier) bereikbaar, hier vindt u mede de wasmachine opstelling.

  • 117 Totale ruimte
  • 5 Kamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten