Property - Appartement - Limburg - Maastricht

Appartement - Limburg - Maastricht

Bewaar als favoriet
438   p.m.
10 maanden geleden Actief
#42264

overzicht

De studio's zijn voorzien van een eigen keuken en badkamer. Daarnaast zijn de studio's volledig gestoffeerd en gemeubileerd, je kunt er dus zo intrekken.
De studio's zijn gelegen in een van de zes gebouwen op het terrein. In het hoofdgebouw is een grote gemeenschappelijke ruimte aanwezig, waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Er is ook een wasserette aanwezig in het hoofdgebouw. Hiervoor installeer je de Pay2Wash app, zodat je tegen betaling gebruik kunt maken van de was- en droogmachines.
De bushalte ligt op loopafstand van de complexen. Met de bus ben je binnen 10 minuten op het centraal station van Maastricht. Daarnaast ligt er een klein winkelcentrum in de buurt met onder andere een supermarkt en een drogisterij. Het winkelcentrum ligt op 5 minuten loopafstand. Je bent met de fiets binnen 3 minuten op het terrein van Maastricht University.

  • 14 Totale ruimte
  • 1 Kamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten