Appartement beschikbaar in Groningen:Muntinglaan | Hestiva

Appartement - Muntinglaan - Groningen

Bewaar als favoriet
1150   p.m.
10 maanden geleden Actief
#42016

overzicht

Gemeenschappelijk entree dat naar het trappenhuis leidt.
Appartement bevindt zich op de vierder verdieping. Binnenkomst in een ruime hal met toegang tot het toilet, de keuken voorzien van inbouwapparatuur als een gasfornuis en oven. Ook zijn er twee inbouwkasten. De ruime en lichte woonkamer is ook bereikbaar vanuit de hal. Beide slaapkamers (ca. 13m² en ca. 11m²) bereik je vanuit de woonkamer. De badkamer, voorzien van douche, wastafel met meubel en bad is vanuit de eerste slaapkamer te bereiken.
Het balkon (ca 6m²) aan de voorzijde is toegankelijk vanuit de woonkamer en de tweede slaapkamer. Het tweede balkon (ca. 9m2) aan de achterzijde met uitzicht op de Martinitoren is vanuit de keuken en de eerste slaapkamer te bereiken.
Op de begane grond, aan de achterkant van het appartementencomplex, bevindt zich de garage.

  • 77 Totale ruimte
  • 4 Kamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten