Appartement beschikbaar in Groningen:Tweede Drift Spilsluizen | Hestiva

Appartement - Tweede Drift Spilsluizen - Groningen

Bewaar als favoriet
1160   p.m.
11 maanden geleden Actief
#41018

overzicht

Het appartement is gevestigd op een unieke locatie aan de Tweede Drift Spilsluizen tegenover het water. De voordeur is iets beneden de grond gelegen en leidt naar de souterrain. Bij binnenkomst kom je in de hal. In de hal is aan de linkerzijde een deur die lijdt naar een opslagruimte waar je eventueel je fiets zou kunnen stallen. Verder is er een toilet gelegen in de hal.
De woonkeuken bevindt zich in de souterrain. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, wasbak en voldoende opslagruimte en werkblad. In de keuken is voldoende ruimte voor een eettafel voor 8 personen. Ook is er in de keuken trapkast aanwezig, wat kan worden gebruikt als opslag.
Op de bel-etage is de woonkamer te vinden, waar grote raampartijen aanwezig zijn zodat er voldoende licht binnenkomt. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een grote bank en eventueel een tafel en een bureau voor een thuiswerkplek.
Vanuit de woonkamer zijn de twee slaapkamers te vinden. In de eerste slaapkamer is voldoende ruimte voor een kast, bureau en een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer is iets kleiner, maar ook hier is voldoende ruimte voor een bed en een kast.
De badkamer is ook op de bel-etage gelegen. De badkamer is voorzien van een bad-douche combinatie, wastafel, spiegel, toilet en een aansluiting voor een wasmachine.

  • 60 Totale ruimte
  • 3 Kamers
Hestiva user

Hestiva

Adres

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten