Appartement beschikbaar in Groningen:Middenweg | Hestiva

Appartement - Middenweg - Groningen

Bewaar als favoriet
915   p.m.
3 dagen geleden Actief
#143737

overzicht

Per direct komt dit onzelfstandige appartement beschikbaar aan de Middenweg 4 te Hoogkerk.

Locatie:
Het appartement is gelegen in het centrum van Hoogkerk. Winkels zoals een supermarkt zijn in een cirkel van 100 meter vanaf het appartement te vinden. Hoogkerk is goed bereikbaar vanaf Groningen, wat het gemakkelijk maakt om zowel naar de stad als naar andere omliggende gebieden te reizen. Dit maakt het een aantrekkelijke plek voor mensen die in de nabijheid van de stad willen wonen zonder helemaal in het stadscentrum te verblijven.

Indeling:
Via de entree komt u direct in de woonkamer met vanaf hier toegang naar de keuken. Ook is vanaf de woonkamer de aparte slaapkamer, de badkamer en de wasruimte te bereiken. Het toilet zit in de gezamenlijke hal en wordt gedeeld met 1 andere bewoner in het huis. Achterin het huis is nog een berging welke ook wordt gedeeld.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 915,- inclusief een voorschot van € 130,- voor gas, water, licht, internet & tv.

  • 1 Slaapkamers
  • 2 Kamers
  • 1 Keuken
  • 40 Totale ruimte
Hestiva user

Gruno Verhuur

Adres

Middenweg 4, 9745 BM Groningen, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten