Appartement beschikbaar in Groningen:Het Hout | Hestiva

Appartement - Het Hout - Groningen

Bewaar als favoriet
1650   p.m.
3 weken geleden Actief
#141068

overzicht

Dit appartement in de Damsterbuurt, Groningen, is beschikbaar vanaf 1 september 2024.

Locatie:
Dit appartement bevindt zich in de Damsterbuurt, op slechts enkele minuten loopafstand van het bruisende stadscentrum van Groningen. In de directe omgeving vind je tal van winkels, restaurants, cafés en sportscholen. De ringweg en andere belangrijke uitvalswegen zijn snel en gemakkelijk te bereiken.

Indeling:
Begane grond: Centrale entree met hal, trappenhuis, lift en videofoonsysteem.
Eerste verdieping: Ruime hal met toegang tot de living van circa 22 m², voorzien van een houten vloer, een balkon op het zuiden en een open keuken met moderne apparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers van respectievelijk circa 10 m² en 15 m². De badkamer van 9 m², gelegen tussen de slaapkamers, is voorzien van een wastafel, douche, ligbad en een tweede toilet, waardoor deze vanuit beide slaapkamers direct toegankelijk is.

Extra:
Bij de woning hoort een overdekte parkeerplaats.

Huurprijs:
De huurprijs voor dit appartement bedraagt €1650 per maand, inclusief een voorschot op gas, water en elektriciteit.

  • 55 Totale ruimte
  • 1 Kamers
  • 1 Slaapkamers
Hestiva user

Gruno Verhuur

Adres

Het Hout 72, 9723 LB Groningen, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten