Appartement beschikbaar in Groningen:Hoornsediep | Hestiva

Appartement - Hoornsediep - Groningen

Bewaar als favoriet
1100   p.m.
1 maand geleden Actief
#139089

overzicht

Per direct komt dit appartement aan het Hoornsediep 50C beschikbaar. Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van een gerenoveerd pand.
Het beschikt over energielabel A+++, twee aparte slaapkamers en een ruim balkon.

Locatie
Het appartement, gelegen aan het Hoornsediep 50C is gelegen tussen het station en de ring van Groningen. Door de uitstekende ligging zijn alle voorzieningen nabij en is alles zowel lopend als fietsend goed bereikbaar.

Indeling
Het appartement ligt op de tweede verdieping. De woonkamer ligt aan de achterzijde en de keuken met daarnaast een slaapkamer aan de voorzijde. In het midden ligt de douche en het toilet. Via de trap naar boven is er een tweede slaapkamer.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt €1.100,- per maand inclusief het voorschot op de kosten voor gas, water & elektra.

  • 38 Totale ruimte
  • 3 Kamers
  • 1 Keuken
  • 2 Slaapkamers
Hestiva user

Gruno Verhuur

Adres

Hoornsediep 50C, 9725 HL Groningen, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten