Appartement beschikbaar in Groningen:Molukkenstraat | Hestiva

Appartement - Molukkenstraat - Groningen

Bewaar als favoriet
1071   p.m.
1 maand geleden Actief
#138341

overzicht

De studio is ruim en beschikt over een open keuken. Daarnaast heeft de studio een balkon waar je op zonnige dagen heerlijk kunt genieten van de zon. De studio heeft een energielabel A+++!

Locatie:
De studio is gelegen in de Korrewegwijk van Groningen. Binnen enkele minuten fietsen ben je in het centrum van Groningen, waar je kunt genieten van winkels, restaurants, cafés en sportscholen. Bovendien zijn belangrijke uitvalswegen, zoals de ring, gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:
Via de trap bereik je de eerste verdieping. Bij binnenkomst kom je direct in de woonkamer met open keuken. Door de grote ramen is er veel lichtinval, wat zorgt voor een lichte en aangename woning. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een inductiekookplaat, koelkast, oven/magnetron, afzuigkap en vaatwasser. Het balkon is uiteraard ook een belangrijk onderdeel van deze fijne woonruimte.

Huurprijs:
De huurprijs voor deze studio bedraagt € 1071,15 per maand. Dit bedrag is inclusief een voorschot voor gas, water, elektriciteit, internet en TV.

  • 25 Totale ruimte
  • 1 Kamers
  • 1 Slaapkamers
Hestiva user

Gruno Verhuur

Adres

Molukkenstraat 4, 9715 NV Groningen, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten