Dit is dé huurwoning verzamelsite van Nederland!

Gratis scrollen door het hele aanbod

Je hebt de juiste website gevonden om te starten aan de zoektocht naar jouw huis in Amsterdam. Via Hestiva kan je rustig oriënteren welke huizen te huur worden aangeboden door de vele aanbieders.

Bekijk hoe het werkt

Huurhuizen Amsterdam

Huis huren in Amsterdam? Dan is het goed om in ieder geval te weten dat je op zoek kunt gaan naar sociale huurwoningen en woningen in de vrije sector. Op Hestiva vind je genoeg woningen in de vrije sector. Ook wel zo handig, want in Amsterdam heeft lang niet iedereen recht op een sociale huurwoning. Bovendien sta je soms wel tien jaar op de wachtlijst. Wie niet in aanmerking komt voor een sociale huurwoning, is bij Hestiva aan het juiste adres. Bij ons vind je geschikte huizen in Amsterdam. De huur begint meestal vanaf zo’n 700 euro per maand. Op veel andere websites blijf je maar zoeken en zoeken. Op Hestiva voer je gewoon je budget in en kom je uit op huizen die in jouw bereik vallen. Je hoeft alleen nog maar de plaatjes te bekijken en een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Huis huren Amsterdam

Alvorens een huis te huren in Amsterdam, is het goed alvast op verkenningstocht te gaan. Wat voor huizen zijn er te huur in Amsterdam? Op welke locatie zou je graag wonen? Geeft het geen voordelen om in minder populaire stadsdelen te gaan huren? Met Hestiva is het gemakkelijk om in huizen binnen te kijken. Je kunt je daardoor echt focussen op het huis. Hestiva laat zien dat er meer betaalbare huurwoningen zijn in Amsterdam dan je denkt. Heb je een geschikte woning gevonden en wil je een huis huren in Amsterdam? Dan moet je er snel bij zijn!

Huis huren particulier Amsterdam

Met Hestiva is het vinden van een particuliere huurwoning heel eenvoudig. Registreer jezelf op onze website en maak een zoekopdracht aan. Zodra we iets voor je hebben gevonden, krijg je daarover een e-mailtje. Op die manier ben jij er altijd van op de hoogte als er een nieuwe woning beschikbaar is. Wil jij een huis huren in Amsterdam? Dan is Hestiva een goed begin. Met Hestiva is een huis huren nog nooit zo simpel geweest.

Ga hier direct naar ons aanbod

Hestiva