Portiekflat Balistraat in Den Haag

€ 0

OP DE 1E VERDIEPING GELEGEN, ZEER CHARMANT 2KAMER APPARTEMENT IN DE GEWILDE ARCHIPELBUURT! HET TOTALE OPPERVLAK IS CA. 43M, ALLE VOORZIENINGEN ZIJN PRIV EN ER IS EEN COMPLETE NIEUWE KEUKEN GENSTALLEERD!.
**Indeling**
Gemeenschappelijk entree op straatniveau met de voordeur van het appartement op de 1e verdieping aan de achterzijde. De entree is in een klein halletje met separaat toilet, met open doorloop naar de keuken en de woonkamer. Deze heeft een mooi hoog plafond, een schitterende natuurstenen schouw, en aan de achterzijde het slaapvertrek. Deze ruimte is rechthoekig en hierdoor makkelijk in te richten. De hagel nieuwe keuken is zojuist genstalleerd. Deze is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser en combi magnetron! Ook bevindt zich hier de wasmachine aansluiting..
Direct naast de woonkamer, ook aan de achterzijde, is de slaapkamer. Er is hier een wasmeubel genstalleerd en vanaf hier is er toegang tot de badkamer. De aparte badkamer is voorzien van een douche cabine. U heeft hier dus alle voorzieningen voor u zelf!
**Afmetingen ca.**Woonkamer4.65m x 5.05mKeuken3.70m x 2.45mSlaapkamer3.35m x 2.55mBadkamer1.40m x 1.15m
**Details**
Woonoppervlak ca. 43m.
Voorzien van Centrale Verwarming.
Geweldige locatie
Originele details
Geschikt voor maximaal 1 werkend persoon.
Twee maanden borg
Geen huurtoeslag mogelijk.
**Locatie**
Dit leuke appartement is uitstekend gelegen! Het centrum van Den Haag is slecht een paar minuten fietsen en winkels kunt u vinden in de gezellige Frederikstraat en Bankastraat welke zich op loopafstand bevinden! Gezien de prijs en de locatie is dit appartement absoluut een bezichtiging waard!

De aanbieder

Anderen bekeken ook

Hestiva