Meander, 1181WN Amstelveen

€ 0

Prachtig geheel nieuw gerenoveerd en gemeubileerd 3-kamer appartement met balkon op de derde (tevens hoogste) verdieping op een fraaie locatie in Amstelveen, grenzend aan het Meanderpark in het hart van Amstelveen grenzend aan het prachtige winkelcentrum Stadshart.

Volledig gemeubileerd en per direct beschikbaar.

INDELING

Begane grond: afgesloten entree met intercom. Nette hal met vaste trap naar de verdiepingen.

Op de derde verdieping de entree van het appartement met de ruime open hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Rechtdoor vindt u de zonnige woonkamer en eetkamer. Direct links van de entree de mooie en volledig uitgeruste keuken, en iets verderop in de hal de moderne badkamer met toilet, ligbad, douchecabine met regendouche, badmeubel met wastafel, spiegel en inbouwspots en een design radiator. Een deur verder de ruime hoofdslaapkamer. Aan de rechterzijde van de  hal bevindt zich de tweede enorme slaapkamer welke aan de achterzijde van het appartement is gelegen en toegang geeft tot het heerlijke balkon met een prachtig uitzicht over de groenstrook.

U heeft de beschikking over een berging in de onderbouw en rondom het appartement is voldoende parkeergelegenheid middels een vergunningenstelsel.

LOCATIE

Bus-, tram- en metrohalte liggen op loopafstand van het appartement en hebben snelle verbindingen naar Schiphol, de Bijlmer en Amsterdam-Zuid. Een paar minuten met de auto brengen u op de A9, via welke u snel op onder meer de A2, de A4 en de ring A10 bent. Schiphol bereikt u in minder dan een kwartier!

Kinderopvang, basisscholen, middelbare scholen en de Internationale School van Amsterdam bevinden zich alle binnen loop- of fietsafstand. Verder kent Amstelveen vele sportverenigingen en -complexen, welke per fiets uitstekend te bereiken zijn. Recreëren kan ook in het nabij gelegen natuurgebied De Poel of in het Amsterdamse Bos. En natuurlijk is het centrum van Amsterdam niet ver weg: 20 minuten met de bus en u bent op het Leidseplein!

PRIJS

Dit appartement wordt aangeboden voor een huurprijs van € 1.750,- en een voorschot van € 80,- voor de stookkosten en exclusief het gebruik van water, electriciteit, tv, internet en lokale belastingen. Borg is 2 maanden huur.

De aanbieder

Anderen bekeken ook

Provincialeweg, 5398JJ Maren-Kessel

€ 3.000 per maand
Vierkante meters: 320 m2
Aantal kamers: 8 kamers

Verzorgd 3-kamer appartement met balkon in Tolsteeg!

€ 1.295 exclusief g/w/l
Vierkante meters: 65 m2
Aantal kamers: 3 kamers

Appartement in Amsterdam (Herengracht)

€ 5.250 exclusief g/w/l
Vierkante meters: 125 m2
Aantal kamers: 3 kamers

Hestiva