Kalverstraat, 5223AE Den Bosch

€ 0

Zeer mooie, recent gerenoveerde en keurig afgewerkte woonruimte op de derde verdieping met een super lichtinval door de vele ramen. De woning wordt in perfecte staat opgeleverd en is direct te bewonen. De woning is voorzien van een ingerichte keuken, leuk woongedeelte, nette badkamer en slaapvide!

Het centrum van de stad ligt op enkele minuten afstand, evenals het centraal station. Parkeren in de straat kan middels een direct verkrijgbare vergunning! Indeling; Gezamenlijke entree met trapopgang naar de tweede verdieping. We betreden de woning op de tweede verdieping. Middels een vaste trap bereikt u de derde verdieping. In het trapgat is een extra bergruimte gecreëerd.

Direct bij binnenkomst treft u links een keurig nette volledig ingerichte keuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, etc. Rechts treft u een betegelde badkamer met wastafel, douche en zwevend toilet. Verder heeft u in de woonruimte een plek voor een eettafel en een zithoek. Onder het dakbeschot beschikt u over een slaapvide! De woning heeft een fantastische ruimtelijke sfeer door hoogte. Te huur per 1 juli voor een minimale huurperiode van 12 maanden.

De aanbieder

Anderen bekeken ook

Appartement met 5 slaapkamers (Boergoensestraat)

€ 1.900 exclusief g/w/l
Vierkante meters: 111 m2
Aantal kamers: 6 kamers

Appartement in Dordrecht (Toulonselaan)

€ 530 exclusief g/w/l
Vierkante meters: 55 m2
Aantal kamers: 2 kamers

Cozy furnished studio located at Welnastraat

€ 1.175 inclusief
Vierkante meters: 28 m2
Aantal kamers: 1 kamers

Hestiva