Hotelkamers Prins Hendrikkade in Amsterdam

€ 1.100 per maand
Vierkante meters: 20 m2
Aantal kamers: 1 kamers

Als gevolg van de crisis zijn er verschillende kamers beschikbaar in een 3-sterren hotel in het centrum van Amsterdam. Het hotel ligt op loopafstand van het stadscentrum, Amsterdam Centraal Station en diverse voorzieningen nabij (supermarkt en bibliotheek).

De kamers zijn allemaal gemeubileerd en voorzien van een eigen badkamer (douche en toilet). De kamers zijn voorzien van tv, airconditioning (verwarming en koeling) en draadloos internet. Er is een 24-uursreceptie en een lift met nog een automaat (met snoep en frisdrank) bij de receptie. Het gebouw is in goede staat met dubbele beglazing in alle kamers, geïsoleerde muren en

Er is geen volledige keuken maar een bijkeuken met de mogelijkheid om voedsel te verwarmen met magnetron en oven. Koelkast is voorzien van voldoende ruimte.

Huur van deze kamer is € X en is inclusief verbruikskosten G / W / L. Internet en tv zijn ook bij de prijs inbegrepen. Tijdens de huurperiode wordt er geen schoonmaakdienst aangeboden, maar tegen een meerprijs kan schoonmaak worden geregeld. Inschrijving bij de gemeente is mogelijk.

De aanbieder

Anderen bekeken ook

Hestiva