Verhuur

Voor het plaatsen van een woning op hestiva.nl kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Als u geïnteresseerd bent om meerdere aspecten van het verhuren uit te besteden leest u hieronder al onze diensten.

Uitbesteden van woning verhuur

Via Hestiva is het mogelijk om alle denkbare zaken die komen kijken bij het verhuren van een woning uit te besteden. Denk aan het vinden van een huurder tot aan het inspecteren van de woning.
U kunt uw wensen en behoeften altijd van te voren bij ons aangeven zodat wij samen tot de perfecte oplossing komen voor de verhuur van uw woning.

Het vinden van de juiste partijen voor de verhuur van uw woning is vaak een lastige maar vooral tijdrovende klus. Als u zorgeloos wil genieten van het rendement van uw woning is het uitbesteden van woning verhuur absoluut een aanrader.

Wat kunnen wij voor u verzorgen?

Hieronder vindt u een opsomming van mogelijkheden onderverdeeld in 3 aspecten: Verhuurservice, Woningbeheer en Zoekopdracht beleggingspand. Onderaan de pagina staan per aspect de tarieven voor onze diensten. De tarieven zijn gebaseerd op de huurprijzen waardoor u altijd rendement zal behalen.

Voor het uitbesteden van de verhuur van uw woning kunt u denken aan de volgende zaken:

Verhuurservice 

Opname van de woning
We maken een duidelijk overzicht van de aspecten van de woning en goede foto’s zodat de woning geadverteerd kan worden.

Adverteren van woning
Via onze eigen kanalen en ons netwerk verspreiden wij de advertentie van uw woning zodat het onder de aandacht komt bij potentiële huurders.

Bezichtigingen huurders
Wij zullen de bezichtigingen met potentiële huurders verzorgen. Voor de bezichtigingen zorgen wij voor een representatieve uitstraling van uw woning.

Social screening inclusief creditcheck huurders
Wanneer potentiele huurders zich hebben aangemeld voor uw woning zal er een screening plaatsvinden om beter te weten of ze passen bij uw woning. U krijgt na de screening van ons enkele huurders voorgesteld waaruit u kan kiezen.

Huurovereenkomst
We zullen in samenspraak met u een huurovereenkomst samenstellen. We zullen tevens zorgdragen voor het bewaren van de borg en de sleuteloverdracht.

In-en uitcheck rapportage
Om onenigheid te voorkomen stellen wij een rapportage van de woning samen alvorens de nieuwe huurders erin trekken en nadat zij de woning verlaten.

Woningbeheer

Praktische zaken
– Eens per maand inspectie van gemeenschappelijke ruimten en de directe omgeving van het gehuurde
– Periodiek controleren van rookmelders en brandblussers
– Verrichten van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden, zoals het vervangen van lampen, zekeringen, lekkende kranen,
doorlopend toilet, controleren van hang- en sluitwerk, controleren en vastzetten van vloeren en plinten, het blader- of sneeuwvrij maken van de entree en afvoerputjes (incl. klein materiaal)
– Toezien op de naleving van de huisregels door de huurders
– Technische problemen op verzoek van huurders oplossen (denk aan bijvoorbeeld internet en tv.)

Algemene zaken
– Onderhoudsrapport bij vertrek en intrek van huurders
– Informeren van nieuwe huurders over praktische zaken als afvalverwerking
en huisregels
– Klachtenregistratie
– Bemiddelen bij eventuele conflictsituaties
– Afhandeling van klachten en reparatieverzoeken
– Het coördineren en toezichthouden op onderhoudsopdrachten
– Fungeren als 1e aanspreekpunt voor huurders, aannemers, buurtbewoners en
overige instanties
– Ook buiten kantooruren bereikbaar voor spoedeisende zaken

Zoekopdracht beleggingspand

Mocht u van bovenstaande diensten gebruik willen maken maar heeft u zelf nog geen verhuurbare woning? U kunt bij ons een zoekopdracht instellen. Wij gaan voor u op zoek op basis van no cure no pay. Pas op het moment dat wij een beleggingspand voor u hebben gevonden dat voldoet aan uw wensen vragen wij 1% van de vraagprijs met een minimum van €2.000,-. U kunt een contactverzoek indienen onderaan deze pagina. We zullen dan uw wensen en behoeften bespreken.

Tarieven Exclusief 21% BTW

Onderstaande tarieven zijn marktconforme prijzen en zijn voornamelijk gebaseerd op uw verhuuropbrengsten. Hierdoor zal u altijd rendement behalen.

  1. Verhuurservice: Eenmalig 1 maand huur en 8% van de netto huuropbrengst per maand.
  2. Woningbeheer: €35,- per huurder per maand.
  3. Zoekopdracht beleggingspand: No cure no pay. Minimaal €2.000,- of 1% van de vraagprijs.

Actie! Als u gebruikmaakt van de Verhuurservice ontvangt u een voucher t.w.v. €175,- te besteden in onze interieur webshop interieur.hestiva.nl

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul dan hieronder een contactverzoek in.

Contactverzoek

    Hestiva