Veelgestelde vragen

Kan ik contact opnemen met Hestiva?

Ja, je kan contact opnemen met Hestiva via het contactformulier als je vragen hebt die hier niet bij staan. Voor vragen over woningen of de staat ervan, kunnen wij je het beste verwijzen naar de betreffende aanbieder. Deze staat bij iedere woning vermeld. Kom je er echt niet meer uit, dan helpen wij graag!

Hoe komt Hestiva aan deze woningen?

Wij verzamelen iedere dag zoveel mogelijk beschikbare huurwoningen in Nederland door het aanbod van de grootste huurwoning websites te promoten. Hestiva heeft geen huurwoningen in bezit.

Hoe maak ik kans op een huurwoning?

Hestiva laat jou zien welke huurwoningen er beschikbaar zijn in Nederland. Wil je kans maken op een huurwoning, dan zal je je moeten inschrijven voor één van de aanbieders. Bij iedere woning staat de aanbieder vermeld en welke kosten eraan verbonden zijn om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Wil je alvast even kijken welke aanbieders er zijn? Klik dan hier.

Ik heb zelf een woonruimte te huur, kan ik die hier plaatsen?

Ja dat is mogelijk. Als je het contactformulier invult met jouw gegevens, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw woonruimte te plaatsen. Geef bij het onderwerp even aan dat het gaat om ‘woonruimte te huur’.

Moet ik registreren?

Nee, je mag zelf bepalen of je een account aanmaakt. De voordelen van een eigen profiel zijn dat je je zoekopdracht kan bewaren en je meldingen kan ontvangen als er nieuwe woningen beschikbaar zijn.

Wat kost de registratie?

NIETS! NADA! NOPPES! Als je uiteindelijk in aanmerking wil komen voor een huurwoning, word je doorverwezen naar een andere website. Daar kan het zijn dat er van je gevraagd wordt om een betaald account aan te maken. Maar de functies op Hestiva zijn en blijven helemaal gratis.

Mijn account werkt niet (meer), wat moet ik doen?

Je kan het beste even contact opnemen via het contactformulier. Wij zullen er zo snel mogelijk wat aan doen zodat jij weer kan inloggen!

Ik wil van mijn account af, waar kan mij uitschrijven?

Als je inlogt kan je je profiel bekijken. Daar kan je je zoekopdracht verwijderen.

 

Hestiva