Locatie: \r\n- Mocht u een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg

\r\nOppervlakte: 45m2\r\nBegane grond\r\nEntree met meterkast, toilet, badkamer en trapopgang naar eerste verdieping. Tuingerichte woonkamer aansluitend met trapopgang en open keuken.\r\nOpen keuken.\r\nDe badkamer is voorzien met een wastafel en een douche.\r\nEerste verdieping\r\nOp de eerste verdieping is een ruime slaapvide gesitueerd. De gehele woning geniet veel lichtinval door de vele raampartijen. Er is genoeg ruimte voor een tweepersoons bed met kledingkast.\r\nDe Velux dakramen zijn voorzien van elektronisch te bedienen gordijnen, met afstandsbediening.\r\nHuurders dienen zelf voor internet en televisie signaal te regelen.\r\nUitvalswegen:\r\nBinnen 6 minuten bereikt u de A58 richting Breda, Den Bosch of Eindhoven. Al met al een plek die met recht zeer goed bereikbaar is.\r\nAlgemeen:\r\n- Sfeervolle woning\r\n- Knusse woonkamer\r\n- Dubbele beglazing\r\n- Royale slaapvide\r\n- Badkamer en keuken\r\n- Royale tuin met berging en eigen achterom\r\n- Ligging nabij diverse uitvalswegen, voorzieningen en openbaar vervoer\r\n- 1 maand borg\r\n- Gratis parkeren in de straat\r\n- Minimale huurperiode 12 maanden\r\nHuurprijs:\r\nLet op! De vermelde huurprijs is exclusief verbruik, gas, water en elektra.\r\nIndien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u zich inschrijven en direct contact opnemen. De contractkosten zijn EUR 250,00 (exclusief 21 procent btw).”],”content_html”:[“

Per 1 december beschikbaar!

\n

De foto’s zijn gemaakt in een zogenaamde modelwoning. We hebben op dit moment 1 woning beschikbaar. De woning wordt echter zonder meubels opgeleverd.

\n

Let op! In het bewust huis ligt een keurige vloer, deze wordt door de huidige bewoner ter overname aangeboden.

\n

We plannen een kijkavond-moment met de huidige bewoner(s). Bezichtigingen voor deze woning vinden plaats op 1 moment, dit is een kijkavond/bezichtigingsmoment. Bezichtigingen kunnen via de website worden aangevraagd.

\n

Omschrijving

\n

Sfeervolle woning met gratis parkeergelegenheid, eigen tuin en met eigen berging! De locatie van de woning is uniek: gelegen aan een rustige straat, dichtbij diverse uitvalswegen maar ook het centrum is op korte afstand te bereiken.

\n

Stadswoningen

3 jaarcijfers kunnen overleggen middels jaarverslag onderneming en belasting aangifte\r\n-geen huisdieren toegestaan\r\n-woning niet geschikt voor woningdelers!!!!!\r\n-Woning niet geschikt voor huisvesten arbeidsmigranten!!!!!”],”content_html”:[“ Deze gezellige tussenwoning met tuin is een heerlijk huis om als starters te beginnen. \n Je beschikt hier over een ruime woonkamer, nette keuken en badkamer en twee riante slaapkamers. \n De ligging in […]

Lees meer

Hestiva