Locatie: Heemskerk

HUURSUBSIDIE IS MOGELIJK! Te huur deze schitterende nieuwe studio die van alle gemakken is voorzien. Het complex is voorzien van een dubbele liftinstallatie en ligt op loopafstand van winkelcentrum ‘Het Europaplein’ en het NS-station Heemskerk.

Lees meer

HUURSUBSIDIE IS MOGELIJK! Te huur deze schitterende studio die van alle gemakken is voorzien. Het complex is voorzien van een dubbele liftinstallatie en ligt op loopafstand van winkelcentrum ‘Het Europaplein’ en het NS-station Heemskerk.

Lees meer

Nieuw in de verhuur! Ben je opzoek naar een leuke geheel nieuwe kamer in het centrum van Heemskerk, dan is deze kamer zeker een aanrader.

Lees meer

Nieuw in de verhuur! Te huur dit ruime vierkamerappartement, gelegen op de derde verdieping in het gezellige centrum van Heemskerk.

Lees meer

Ben je op zoek naar een leuke kamer, dan heb je hem nu gevonden! Gelegen in het centrum van Heemskerk, nabij openbaar vervoer en uitvalswegen.

Lees meer

Ben je opzoek naar een leuke ruime kamer, dan heb je hem nu gevonden!

Lees meer

Nieuw in de verhuur! Deze prachtige gemeubileerde hoekwoning met garage in Heemskerk.

Lees meer

Nieuw in de verhuur! Een keurig onderhouden hoekwoning op een perceel grond van maar liefst 276 m²! De zonnige tuin is ruim opgezet en fraai aangelegd, daarnaast beschikt de tuin over een stenen berging en heeft het een gezellige veranda. Op de eerste verdieping vindt u een goed bemeten badkamer en tevens zijn er 2…

Lees meer

Nieuw in de verhuur! Rustig gelegen eengezinswoning van maar liefst 130m² in een kindvriendelijke en ruim opgezette buurt. De woning is rustig gelegen aan een groen- en waterstrook met het centrum van Heemskerk op fietsafstand. Het NS-station en een supermarkt begeven zich op loopafstand. Ook andere voorzieningen zoals een basisschool en kinderopvang zijn dichtbij. Parkeren…

Lees meer

Nieuw in de verhuur! Volledig gerenoveerd 2 kamer appartement in hartje centrum van Heemskerk!

Lees meer

Hestiva