Huis beschikbaar in Vlagtwedde:De Vennen | Hestiva

Huis - De Vennen - Vlagtwedde

Bewaar als favoriet
199500
1 jaar geleden Actief
#34917

overzicht

Half vrijstaande recreatiewoning aan het kanaal met uitzicht over de landerijen!

Compleet gerenoveerde recreatiewoning aan de Vennen 164 te Vlagtwedde, gelegen op Parc Emslandermeer.

LET OP! ALLEEN OP AFSPRAAK!
OPEN HUIS OP 16 FEBRUARI 2023 TUSSEN 11.00 EN 17.00 UUR.
OPEN HUIS OP 17 FEBRUARI 2023 TUSSEN 09.00 EN 12.00 UUR.

De woonkamer is uitgebouwd, waardoor er veel leefruimte is, er zijn 2 design badkamers en een moderne vrijwel nieuwe keuken. Doordat u de woning koopt inclusief grootste deel van de inboedel is deze woning direct te verhuren en voor eigen gebruik te benutten. De woning is op dit moment niet in de verhuur. Voor meer informatie hierover kunt u zich wenden tot de makelaar.

De woning is gelegen op Parc Emslandermeer in één van de mooiste gebieden van Groningen, genaamd Westerwolde. Door de prachtige ligging aan het kanaal, is deze woning zeer geliefd bij o.a. natuurgenieters, boot- en visfanaten!

Het binnenmeer, welke provinciaal gekeurd zwemwater heeft en goede (karper)vismogelijkheden biedt, is het centrale punt van het park. Via het kanaal kan men naast het vissen ook vanaf de kavel met de boot het Ruiten A kanaal op.

Parc Emslandermeer beschikt over een subtropisch zwembad. Het zwembad heeft een 25 meter wedstrijd-, peuter-, baby-, bubbelbad en stroomversnelling met glijbaan. In het zwembad vindt u ook het saunacomplex waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Bij restaurant Roegh kunt u terecht voor een hapje en drankje en vanaf het terras is er een prachtig uitzicht over de golfbaan van GC Westerwolde. Op het park zijn voor de kinderen verschillende speeltuinen en er is een jeu de boules baan.

Kortom; op het park is genoeg vertier, maar zeker ook in de omgeving.


DE WONING:

De woning ligt in het midden van de langste straat van het park met de faciliteiten op loop/fietsafstand, zoals o.a. het hoofdgebouw, restaurant en zwembad. Aan de achterzijde van de woning is er een prachtig uitzicht over het kanaal vanuit de woonkamer of vanaf uw terras.

U komt via de voordeur aan de zijkant van de woning binnen in een ruime hal met aan de rechterzijde de trap naar de verdieping en de deur naar de zeer ruime woonkamer met openslaande terrasdeuren naar het terras en een open luxe keuken. Aan de linkerzijde in de hal vinden we de deur naar de berging met wasmachine-aansluiting en cv-opstelling, de meterkast, het toilet en de badkamer.

De woonkamer ligt aan water/kanaalzijde, biedt hierdoor een prachtig uitzicht en de woonkamer is heerlijk licht door de vele raampartijen. De woonkamer heeft designradiatoren, ruim voldoende stopcontacten en alle lampen zijn met dimmers te bedienen.

De open keuken is voorzien van o.a. een koelkast, vriezer, inductiekookplaat, oven, vaatwasser, twee afzuigkappen, apothekerskast, draaicarrousels en soft close systeem. De afzuigkappen zijn aangesloten op de mechanische ventilatie en ook in de keuken zijn ruim voldoende stopcontacten aanwezig.

Via de vaste trap in de hal komt u op de 2e verdieping, waar zich 3 slaapkamers, een 2e toilet met wastafel en een 2e design badkamer bevinden aan de overloop. De slaapkamers zijn allen voorzien van 2 eenpersoonsbedden, waardoor u heerlijk kunt (uit)slapen tijdens uw verblijf. Een van de slaapkamers heeft een schuifwandkast. De kleinste slaapkamer heeft een prachtig uitzicht over de landerijen en heeft een luik met vlizotrap naar de vliering.

De design badkamer op de begane grond is voorzien van bad, inloop-regen-douche en wastafelmeubel en op de verdieping is deze voorzien van een inloop-regen-douche, bergruimte en wastafelmeubel. Het toilet is op de verdieping ook apart van de badkamer.

Aan de buitenzijde van de woning ziet u een ruime tuin, er zijn 2 eigen parkeerplaatsen en een trap bij het kanaal om in het water te komen. Het terras aan de achterzijde is voorzien van stroompunten en in zover gereed gemaakt voor een eventuele overkapping.

Aan de voorzijde is nog een extra bergingsschuur, welke geïsoleerd is. De woning is voorzien van kunststof kozijnen waardoor er weinig onderhoud aan de buitenzijde van de woning is, ook ideaal voor verhuur.

De woning heeft zoveel faciliteiten dat een zorgeloze vakantie geen enkel probleem is en u direct kunt genieten!

Vlagtwedde heeft alles wat men nodig heeft voor handen, er is een grote supermarkt, er zijn verschillende kleinere winkels en gezellige eetgelegenheden. Het gebied Westerwolde is uitermate geschikt voor het toerisme, zo ligt Bourtange op steenworp afstand, zijn er mooie fiets- en wandelroutes te volgen en vele oudheden te bekijken. Op het park, bij de receptie, maar zeker ook de makelaar kan u hier alles over vertellen.

Helaas is permanente bewoning op deze kavel niet toegestaan; de woning is uitsluitend te verhuren via een bedrijfsmatige exploitatie op het park of u kunt de woning behouden voor eigen gebruik, (tweede woning, recreatief wonen).

De huidige eigenaar verhuurd op dit moment de woning niet, maar het zou voor toeristische en/of langverblijven verhuurd kunnen worden via Roompot/Hogenboom, Bungalowpark Emslandermeer (Emsland Verhuur) of Karperbungalow Nederland (VBN).
Meer informatie over de verhuur en het gebruik als tweede woning kunt u opvragen via ons makelaarskantoor.

Meer informatie over de verhuur en het gebruik als tweede woning kunt u opvragen via ons makelaarskantoor.

Kom langs en laat u verrassen door deze prachtige locatie!

Hieronder een kleine opsomming van bijzonderheden;
• Ruime woning aan het kanaal gelegen
• Vrijstaand
• Ingericht voor 6 personen
• Geheel gerenoveerd
• Uitstekende isolatie
• Kunststof kozijnen
• Uitbouw woonkamer
• Nieuwe keuken
• Design badkamers
• 2e toilet op verdieping
• 2e badkamer op verdieping
• Prachtig uitzicht

  • 98.4 Totale ruimte
  • 2 Badkamer
  • 4 Kamers
  • 1 Keuken
  • 3 Slaapkamers
Hestiva user

iQ Makelaars Midden- Groningen

Adres

De Vennen 164, 9541 LE Vlagtwedde, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie