Huis beschikbaar in Veendam:Middenweg | Hestiva

Huis - Middenweg - Veendam

Bewaar als favoriet
194500
1 jaar geleden Actief
#34915

overzicht

Jaren ’30 woning voor starters in Veendam-kern!

Half vrijstaande woning, met airconditioning, open keuken en ruime kelder, is gelegen aan Middenweg 119, 9645 BD te Veendam (Veendam-kern).

Veendam is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veendam, waar ook de wijk Veendam-kern onder valt, gelegen aan rijksweg N33, de weg van de Eemshaven naar Assen. Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd en is tegenwoordig de op twee na grootste plaats en de vierde winkelstad in de provincie Groningen.
De woning is zeer centraal gelegen aan de Middenweg een doorgaande weg van Muntendam en Veendam, waardoor alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik zijn.

Het woonhuis betreedt u via de voordeur, waarna u vanuit de hal rechtsaf de woonkamer in kunt lopen, welke knus en gezellig aandoet en uitzicht heeft aan de voorzijde. In de hal bevindt zich verder de trap naar de verdieping en de meterkast.
Via de woonkamer komen we bij de kelder en keuken, welke van alle gemakken voorzien is, zoals een vaatwasser, inductiekookplaat en combimagnetron. Vanuit deze keuken loopt u naar de bijkeuken met cv-opstelling, wasmachine aansluiting, badkamer en toilet.
De badkamer heeft een wastafelmeubel en inloopdouche. Aan de linkerzijde naast de badkamer is de toiletruimte.

Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers en een aantal bergingen aan de L-vormige overloop gelegen en is er via een luik en vlizotrap toegang tot de berging zolder, welke eventueel omgeturnd zou kunnen worden tot slaapkamer.

Aan de voorzijde van de woning kunt u op eigen terrein en aan de weg parkeren. Via de schuttingdeur zou u rechtstreeks naar de tuin aan de achterzijde kunnen lopen/fietsen.
De tuin aan de achterzijde kunt u ook betreden via de achterdeur in de keuken. In deze achtertuin treft u een tuinhuis/schuur om uw fietsen en uw tuinspullen bijvoorbeeld te bergen, een kippen/kattenren en een overkapping. Let u op het mooie uitzicht aan de achterzijde op landerijen.
De bovenverdieping is eventueel anders in te delen door de houten wanden. De woning heeft zwel beneden als boven een airco om de woning te verwarmen en/of koelen. Alle ramen zijn voorzien van kunststofkozijnen met HR++ glas. Er is in de loop der jaren veel gedaan aan isolatie en energiebesparingen en is de woning gasloos te verwarmen. Er is nog een cv-ketel (lease) aanwezig, maar op dit moment niet voor het verwarmen in gebruik. Verder is de woning naar smaak verder in te delen en voorzien van zonnepanelen.
Station Veendam is een NS-treinstation aan de spoorlijn Stadskanaal - Zuidbroek en eindstation van de spoorverbinding Groningen – Zuidbroek –Veendam. Daarnaast is het station het beginpunt van de museumspoorlijn van Museumspoorlijn STAR van Veendam via Stadskanaal naar Musselkanaal.
De geschiedenis van Veendam is onderwerp van het Veenkoloniaal Museum, gelegen in het centrum van het dorp. Dit museum is zeker de moeite waard om eens te bezoeken, ook als inwoner van Veendam.
Rijk is Veendam aan scholen, sport- en overige verenigingen en er worden vele evenementen georganiseerd, zoals Veendammer Muzieknacht, Turfdagen en Pruiverij.
Daarnaast heeft Veendam een prachtig natuurgebied van ongeveer 90 hectare en het recreatiepark “Borgerswold”, waar men heerlijk kan wandelen en recreëren.
De woning is aan de buitenzijde sfeervol door de jaren ’30 look en aan de binnenzijde is de woning gemoderniseerd.
Kortom: een jaren ’30 woning met moderne aanpassingen, geschikt voor starters die houden van karakter!

Overige bijzonderheden:
· 3 slaapkamers
· Kunststof kozijnen met HR++ glas
· Zeer veel lichtinval
· Dakisolatie
· Kelder
· Zonnepanelen

  • 86.7 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 4 Kamers
  • 1 Keuken
  • 3 Slaapkamers
Hestiva user

iQ Makelaars Midden- Groningen

Adres

Middenweg 119, 9645 BD Veendam, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie