Huis - Gounodlaan - Tilburg

5049 AG

Actief
9

Wij bieden u een prachtige vrijstaande woning aan, op een van de mooiste plekken in Tilburg. De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers op de begane grond, een woonkamer met serre en een nette woonkeuken. Op de eerste etage zijn er nog eens 2 extra (slaap)kamers. De woning is gelegen op een perceel van 1.533 m², zowel de voor- als achtertuin zijn goed onderhouden. Naast de woning heeft u een vrijstaande dubbele garage met riante, door gietijzeren hekwerk afgesloten, oprit.

Overige kenmerken:
Goed onderhouden
Spouwmuurisolatie
Dakisolatie
Kunststof kozijnen met HR++ glas
Energielabel C
Keuken vernieuwd in 2019
Badkamer vernieuwd in 2019
Begane grond grotendeels voorzien van rolluiken, deels elektrische en deels handbediend
Beschikbaar in overleg

Begane grond:
Binnenkomst in de ruime hal met garderobenis, toiletruimte en de meterkast. Vanuit hier is er de doorloop naar de woonkamer, woonkeuken, het toilet en de gang welke toegang biedt tot de slaapkamers en de badkamer.

De woonkamer is ruim van opzet met aan de zijgevel een later aangebouwde serre. Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot de woonkeuken. De gesloten woonkeuken beschikt over een keukenblok in L-opstelling met een vaatwasser, afzuigkap, 4 pits inductiekookplaat, vaatwasser oven en koelkast. Achter de keuken de bijkeuken met een apparatuurwand bestaande uit een koelkast en combi-oven, daarnaast de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, de trapopgang naar de eerste verdieping en de achterdeur naar de royale achtertuin.

Vanuit de ruime hal zijn ook de slaapvertrekken te bereiken. De woning heeft op de begane grond 4 slaapkamers en een complete badkamer. Geheel betegelde en keurige ruimte met een douchecabine, tweede toilet (wandcloset) en een wastafelmeubel.

Eerste verdieping:
Middels de trapopgang in de bijkeuken komt u op de eerste verdieping. Deze verdieping bestaat uit een overloop met aan weerszijde een tweetal (slaap)kamers. Daglichttoetreding middels meerdere dakramen en de twee zijramen. Op de overloop is ook de Cv-ketel gesitueerd.

Buitenruimte:
Voor de woning heeft u een riante voortuin met de oprit waar meerdere auto’s op kunnen en een met sierbestrating aangelegd slingerpad naar de voordeur. De achtertuin is diep en breed van opzet, zelfs de grootste van de hele buurt. De achtertuin bestaat uit een terras aan de woning, borders met vaste volwassen planten en een gazon.

Op het perceel staat een dubbele garage met een kap. Daarachter nog een schuur voor nog meer bergruimte en daarachter nog een handige overkapping/ carport om bijvoorbeeld een aanhanger of hobby auto te stallen.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door makelaarsvereniging VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Gezien de leeftijd van de woning worden er zowel een ouderdomsclausule, als een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend
bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

  • Op Hestiva2 weken geleden
  • ID#34891
  • TypeHuis
  • Verkoop/Verhuur Verkoop

overzicht

  • 231 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 8 Kamers
  • 1 Keuken
  • 4 Bedrooms
Bekijk op de kaart
875000
Hestiva user

De Laat Makelaardij

soortegelijke objecten

bekijk de laatste objecten