Huis - Groen van Prinstererstraat - Sneek

8603 BE

Actief
6

In 1801 werd Willem Groen van Prinsterer geboren in Voorburg. Als politicus en historicus behoort hij tot de belangrijkste personen die in de 19e eeuw de maatschappij en politiek in Nederland hebben vormgegeven. Hoe leuk is het om in een straat te mogen wonen die naar hem is vernoemd! Een rustige plek in een leuke woonwijk, dicht bij het gezellige stadscentrum. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Zo ben je bijvoorbeeld in één minuut bij het treinstation, waardoor je binnen 15 minuten in het hartje van Leeuwarden staat.

Het is een leuke en moderne jaren 60 woning. Via de 4 meter diepe voortuin kom je bij de entree van de woning met de hal, een toilet en een kelderkast. In de doorzonwoonkamer is het lekker licht. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en ook vind je hier een deur naar de tuin. Er is een rookkanaal voor de gaskachel, maar er is gewoon een centrale verwarming. De moderne, dichte keuken heeft een ingebouwde koelkast, vriezer en gaskookplaat. De bijkeuken met wasmachine aansluiting heeft een mooie, nieuwe lichtkoepel.

De zonnige achtertuin op het zuidoosten is tien meter diep en achterin zes meter breed. Er is een aangebouwde, stenen berging en een achterom.

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers. Ook vind je hier een moderne badkamer met een inloopdouche, een wastafelmeubel, een toilet en vloerverwarming. Via een vlizotrap kom je op de vliering met een cv-combiketel van 2021.

Het is een leuke, instapklare woning in een mooie wijk op een prachtige locatie. Zie jij jezelf hier al wonen? Maak dan snel een afspraak voor het Start Open Huis op vrijdag 27 januari. Tot dan!


Exoneratiebeding
De informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks aanvaardt de verkoper noch Hilbert Makelaardij enige aansprakelijkheid voor de onjuistheid van gegevens. De koper kan aan de inhoud van de vermelde informatie geen enkel recht ontlenen. Hij dient zelf onderzoek te plegen naar alle aspecten van de woning die voor hem van belang zijn.

  • Op Hestiva2 weken geleden
  • ID#34886
  • TypeHuis
  • Verkoop/Verhuur Verkoop

overzicht

  • 66 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 4 Kamers
  • 1 Keuken
  • 3 Bedrooms
Bekijk op de kaart
210000
Hestiva user

Hilbert Makelaardij

soortegelijke objecten

bekijk de laatste objecten