Appartement - Caan van Necklaan - Rijswijk

479000
1 jaar geleden Actief
#34794

overzicht

COMPLEET LUXE TURN KEY GERENOVEERD RUIM, MOOI EN UITERST PRAKTISCH INGEDEELD BENEDENWONING, MET 3 SLAAPKAMERS EN 2 BADKAMERS ZEER GUNSTIG GELEGEN, NABIJ SCHOLEN EN OPENBAAR VERVOER. LEIDINGWERK VAN GAS, ELEKTRA, STUKADOORSWERK, SCHILDERWERK, 16 MM VISGRAAT PARKETVLOER, KEUKEN, BADKAMER, WC, ALLES IS VOLLEDIG NIEUW! HET INTERIEUR IS ONTWORPEN MET GLAD GEPLEISTERDE MUREN GESCHILDERD IN NEUTRALE KEUKEN, PRACHTIG GECOMBINEERD MET NIEUWE LUXE EIKEN 16M MASSIEVE PARKETVLOER EN RAMEN MET DUBBEL GLAS. COMPLEET GEISOLEERD, ENERGIELABEL A! DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN ZONNIGE TUIN!

BIJ AANKOMST IN DIT APPARTEMENT VINDT U EEN PRACHTIGE TUIN AAN DE VOORZIJDE, ZODRA U HET APPARTEMENT BINNENKOMT VINDT U EEN LICHTE HAL DIE DE SLAAPKAMERS VERDEELT, DE KAMER AAN DE RECHTERKANT HEEFT EEN OPEN HAARD EN GROTE RAMEN WAAR VEEL LICHT BINNENKOMT! ALS U VERDER LOOPT DOOR DE HAL AAN DE LINKERKANT VINDT U EEN APARTE RUIMTE VOOR DE WASMACHINE EN DROGER EN ZODRA U DE DEUR SLUIT WORDT HET HELEMAAL GELUID LOS.
ER IS OOK EEN APART TOILET, NAAST HET TOILET BEVIND ZE EEN APARTE INLOOPDOUCHE EN WANNEER U UIT DE DOUCHE KOMT AAN DE LINKERKANT VINDT U DE GROTE BADKAMER MET EEN LIGBAD, TOILET EN INLOOPDOUCHE , VANAF DE BADKAMER KRIJGT U DIRECTE TOEGANG TOT DE MASTER BEDROOM! DE HOOFDSLAAPKAMER HEEFT EEN INPANDIGE KAST. U KUNT DE PRACHTIGE TUIN ZIEN VANUIT DE MASTER BEDROOM MET EEN DIRECTE TOEGANG TOT DE TUIN! EENMAAL IN DE KEUKEN, GEEFT DE GROTE RUIMTE VAN DE KEUKEN U DE MOGELIJKHEID OM EEN WOONKAMER TE CREËREN AAN DE ENE KANT EN DE EETKAMER AAN DE ANDERE KANT VAN DE KEUKEN MET EEN GROTE SCHUIFDEUR MET EEN DIRECTE TOEGANG TOT DE TUIN!
DIT APPARTEMENT HEEFT EEN PRACHTIGE TUIN MET VEEL ZONLICHT GEDURENDE DE MIDDAG!


GOED OM TE WETEN:

Woonoppervlakte ca. 127 m2

Geheel woning voorzien van eiken parketvloer
Volledig geïsoleerd, dubbel glas
Nieuwe meterkast, electra, CV-ketel

 3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 toiletten, 1 tuin.
Gunstig gelegen t.o.v. winkels, strand en openbaar vervoer.
Actieve VvE

Maandelijkse V.v.E. bijdrage € 75;
Energielabel A
Zonnig tuin 35 m2

  • 127 Totale ruimte
  • 2 Badkamer
  • 4 Kamers
  • 3 Slaapkamers
Hestiva user

Premium Huis Vastgoed B.V.

Adres

Caan van Necklaan 61, 2281 BB Rijswijk, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten