Huis - Waubertstrjitte - Parrega

8763 MS

Actief
7

De Waubertstrjitte 29 is een hele robuuste, vrijstaande villa met een landelijke uitstraling. Op een prachtige locatie met mooie vergezichten. Direct aan de Workumertrekvaart gelegen. Je vaart zo naar Workum, de Oudegaasterbrekken of Bolsward. En dat maakt het juist zo speciaal. Ook als die Elfstedentocht er nog eens aankomt dan gaat de route langs de villa.

Er is een voortuin, zijtuin en een achtertuin met een kade van 21 meter breed aan open vaarwater. Heerlijk op het zuiden en met een adembenemend uitzicht! En je ziet hier de zon ondergaan.

Ook aan de voorzijde zie je de robuuste vorm en de landelijke uitstraling van de woning. Met prachtige, geglazuurde pannen en een ruime oprit naar de garage.

Via de zeer ruime hal met toilet en garderobe kan je naar de garage met bijkeuken. Of naar de ruime en lichte L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De halfopen keuken, met ook een landelijke uitstraling, heeft diverse inbouwapparatuur.

De verdieping heeft een speelse indeling met vier ruime slaapkamers en een inloopkast. De badkamer is ook ruim en heeft een inloopdouche, tweede toilet en wastafel. Verder is er een vliering waar je lekker veel spullen kunt opbergen.

Parrega is een dorp dat leeft. Er is een basisschool, een sporthal en er zijn verschillende sportverenigingen. Het dorp ligt op fietsafstand van Bolsward en Workum. Je zit zo op de A7. Waardoor je binnen een uur bij Amsterdam, Groningen of Zwolle bent.

Wil je de woning zelf zien en ervaren? Je bent van harte welkom tijdens het Start Open Huis op vrijdag 10 februari. Wel graag even een afspraak maken. Tot dan!


Exoneratiebeding
De informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks aanvaardt de verkoper noch Hilbert Makelaardij enige aansprakelijkheid voor de onjuistheid van gegevens. De koper kan aan de inhoud van de vermelde informatie geen enkel recht ontlenen. Hij dient zelf onderzoek te plegen naar alle aspecten van de woning die voor hem van belang zijn.

  • Op Hestiva1 maand geleden
  • ID#34913
  • TypeHuis
  • Verkoop/Verhuur Verkoop

overzicht

  • 161 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 5 Kamers
  • 1 Keuken
  • 4 Bedrooms
Bekijk op de kaart
695000
Hestiva user

Hilbert Makelaardij

soortegelijke objecten

bekijk de laatste objecten