Appartement beschikbaar in Papendrecht:Zernikelaan | Hestiva

Appartement - Zernikelaan - Papendrecht

Bewaar als favoriet
250000
1 jaar geleden Actief
#34883

overzicht

Prachtig onderhouden 4-kamer appartement in Papendrecht te koop! Deze woning bevindt zich op de 6e etage van een goed onderhouden appartementencomplex en heeft mooie vergezichten naar o.a. de Merwedebrug en de wijde omgeving. Het complex heeft uiteraard een (werkende) lift, en een pas vernieuwd bellentableau. Het ruim opgezette appartement heeft een royale hal met ruime opbergkast, lichte woonkamer, een balkon op een zuidwesten, in 2015 vernieuwde keuken met diverse AEG apparatuur en een FRANKE heet waterkraan, in 2018 vernieuwde badkamer met thermostaatkraan en regendouche, in 2020 vernieuwde toiletruimte en 3 fijne slaapkamers. De twee slaapkamers aan de achterzijde van het appartement zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het gehele appartement is voorzien van laminaat en gestuukte wanden. Op de 1e etage vindt u de extra berging van het appartement (ca. 1,94m x 2,62m). Op de begane grond is er een gezamenlijke inpandige fietsenstalling aanwezig.

Aan parkeerplaatsen geen gebrek! Voor de entree van de portiekflat vindt u voldoende gratis parkeermogelijkheden en voor de EV rijders onder ons zijn er elektrische laadpalen aanwezig. Het complex heeft een centrale ligging nabij de uitvalswegen naar de A15 en de N3. Nieuwsgierig geworden? Dat kunnen wij ons zeker voorstellen. Neem daarom snel contact met ons op!


INDELING

Centrale entree:
De entree, een nette centrale ontvangsthal met bellentableau en de brievenbussen. Vanuit de afgesloten ontvangsthal is het appartement zowel met de lift als met de trap bereikbaar. De gezamenlijke fietsenberging bevindt zich op de begane grond en eigen berging op de 1e verdieping.
Naast de voordeur van het appartement bevindt zich de meterkast.

Het appartement:
U komt het appartement binnen via de ruime hal (ca. 2,48m x 3,95). De hal geeft u toegang naar 2 slaapkamer, de keuken, de woonkamer, toilet, badkamer en een ruime opbergruimte (ca. 2,01m x 0,98m).

De ruime en lichte woonkamer (ca. 5,81m x 4,91m) heeft een uitzicht over de wijde omgeving en de Merwedebrug. Via de woonkamer krijgt u toegang tot de master bedroom en het balkon (ca. 8 meter breed!) gelegen op het zuidwesten. Wilt u de woonkamer toch liever wat ruimer en heeft u voldoende aan 2 slaapkamers? Met een simpele ingreep is de naastgelegen slaapkamer samen te voegen met de woonkamer waardoor een ruime living ca 30m2 te realiseren is! De ruimte is voorzien van laminaat en de wanden zijn deels wit en donkergroen gestuukt.

De keuken (ca. 3,08m x 2,64m) (vernieuwd in 2015) is afgewerkt met beige keukenkastjes en een zwart granietlook werkblad. De keuken is voorzien van diverse apparatuur waaronder een FRANKE kokend waterkraan, 5-pits AEG gasfornuis, AEG afzuigkap, en een AEG combi-oven magnetron. Het plafond is verlaagd en voorzien van lichtspotjes. Het balkon aan de keuken- en slaapkamerzijde is smal, maar ideaal voor het zemen van de ramen. Het dient tevens als vluchtweg bij calamiteiten.

Slaapkamer 1 (ca. 3,74m x 2,81m), master, gelegen aan de achterzijde van het appartement en bereikbaar via de woonkamer. Voorzien van een strook spotjes met verlaagd plafond, radiator met ombouw, laminaat en gestuukte wanden. De slaapkamer kijkt uit op het balkon gesitueerd op het zuidwesten.

Slaapkamer 2 (ca. 3,77m x 3,19m) gelegen aan de voorzijde van het appartement. Voorzien van laminaat, gestuukte wanden en radiator.

Slaapkamer 3 (ca. 3,08m x 1,81m) gelegen aan de voorzijde van het appartement. Voorzien van vaste kast, radiator, laminaat, gestuukte wanden en wand met steenlook behang.

Badkamer (ca. 2,14m x 1,62m). De betegelde badkamer is vernieuwd in 2018 en is v.v. een inloop regendouche met thermostaatkraan, wastafelmeubel, wasmachine opstelling en een kastruimte met opstelling van de boiler (Daalderop ITHO 2017, eigendom).

Toilet (ca. 0,90m x 0,90m). Half betegeld separaat toilet met hangend closet en een nisje. (Vernieuwd in 2020).


ALGEMEEN
• Ruim 4-kamer appartement
• Blokverwarming
• Warmwater boiler (Daalderop ITHO 2017, eigendom).
• Breed zonnig balkon (ca. 8m) gesitueerd op het zuidwesten.
• Inpandige berging (ca. 1,94m x 2,62m)
• Gedeelde fietsenstalling
• Energielabel C
• VVE Bijdrage €274,- per maand (incl. voorschot stookkosten)
• Oplevering in overleg


De Huizenbemiddelaar is lid VBO. Neem altijd uw eigen VBO makelaar mee!

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

  • 84.6 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 4 Kamers
  • 1 Keuken
  • 3 Slaapkamers
Hestiva user

De Huizenbemiddelaar Dordrecht

Adres

Zernikelaan 696, 3356 XT Papendrecht, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie