Huis beschikbaar in Nuenen:De Pinckart | Hestiva

Huis - De Pinckart - Nuenen

Bewaar als favoriet
849500
1 jaar geleden Actief
#34657

overzicht

Een prachtige vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 120 m2 met aparte bedrijfshal van 128 m2 op een perceel van totaal 671 m2, waar u wonen en werken perfect kan combineren!

Gelegen op bedrijventerrein De Pinckart, dat zich met name kenmerkt door de aanwezigheid van bedrijven. In de directe omgeving zijn onder andere gelegen: Goossens Wonen en Slapen XXL, Sanidump, Sioux CCM, Praxis en Boerenbond. Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Bereikbaarheid
Via de ontsluitingswegen Europalaan en Opwettenseweg is Nuenen goed bereikbaar. Op circa tien minuten rijden bevinden zich de knooppunten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) en A58 (Eindhoven-Breda). Het centrum van Nuenen is binnen drie minuten te bereiken.

  • 120 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 5 Kamers
  • 1 Keuken
  • 4 Slaapkamers
Hestiva user

DG Vesta

Adres

De Pinckart 15, 5674 CB Nuenen, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie