Huis - Vooskerbos - Moergestel

Vooskerbos 21

Actief
2

Gemoderniseerde tussenwoning met stenen berging en eigen achterom, gelegen op een kindvriendelijke locatie nabij het dorpscentrum.

Bijzonderheden:
In 2016 is de begane grond en eerste verdieping volledig verbouwd en gemoderniseerd.
Houten kozijnen met volledig dubbel glas
Aparte wasruimte
Apart toilet op 1e verdieping
Achtertuin gelegen op het zuiden; aangelegd 2020
Energielabel C
Aanvaarding in overleg

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Strak afgewerkte woonkamer. De toiletruimte is halfhoog betegeld en heeft een zwevend toilet en een fontein.

De moderne open keuken met bar bevindt zich aan de achterzijde en is uitgevoerd met een 5-pits gasfornuis. Afzuigkap, combi-oven magnetron, vaatwasser en koelkast is gesitueerd aan de achterzijde. Vanuit de keuken is het portaal met de achterdeur met toegang tot de tuin.

De gehele begane grond is voorzien van strak schilderwerk en een tegelvloer voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop welke toegang geeft tot 2 slaapkamers, de waskamer en badkamer. De net afgewerkte badkamer is voorzien van vloerverwarming, een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een designradiator. De wasruimte was voorheen de badkamer.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolder, dit is nu een ruime bergruimte maar hier kan een 3e slaapkamer worden gemaakt.

Buiten:
De achtertuin is gelegen op het zuiden en is in 2020 onder handen genomen. De tuin is nu onderhoudsvriendelijk aangelegd met gazon en terrastegels.

Achter in de tuin is een vrijstaande stenen berging gesitueerd, van waaruit er ook een achterom is via de brandgang.

Wonen in Moergestel!
Moergestel (gemeente Oisterwijk) is een dorp met bijna 6000 inwoners. Het karakter van het dorp is terug te vinden op het grote plein rondom de kerk, waar omheen de winkels en horecavoorzieningen te vinden zijn. Winkels, recreatievoorzieningen, bossen en vennen, een rijk verenigingsleven, Moergestel heeft het allemaal. Een Moergestels gezegde luidt: als het er niet is, dan regelen we dat zelf wel. Door de centrale ligging in Brabant en de Benelux zijn steden als Tilburg (15 minuten), Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Breda snel en binnen 30 autominuten te bereiken, maar ook steden als Maastricht (1 uur) en Amsterdam en Brussel zijn binnen 1,5 uur autorijden bereikbaar. Zo heeft u wel de lusten van de stad, maar niet de lasten.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door makelaarsvereniging VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Gezien de leeftijd van de woning worden er zowel een ouderdomsclausule, als een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst.
- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

  • Op Hestiva1 week geleden
  • ID#34989
  • TypeHuis
  • Verkoop/Verhuur Verkoop

overzicht

  • 91 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 3 Kamers
  • 1 Keuken
  • 2 Bedrooms
Bekijk op de kaart
350000
Hestiva user

De Laat Makelaardij

soortegelijke objecten

bekijk de laatste objecten