Huis beschikbaar in Hoogblokland:Distel | Hestiva

Huis - Distel - Hoogblokland

Bewaar als favoriet
542500
1 jaar geleden Actief
#34919

overzicht

Altijd al vrij willen wonen met uitzicht op de polder? Zoek dan niet verder en kom binnenkijken in deze unieke woning. Deze woning in Hoogblokland straalt allure uit. Ruim opgezet met tuin rondom de woning. De woning heeft een ruime woonkamer met serre. Vanuit deze serre (met vloerverwarming) is er vrij uitzicht op de polder. Een heerlijke plek om de ochtend te beginnen met een kop koffie of thee. Vanuit de woonkamer is er zicht op de open keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien. Vanuit de keuken is de garage (met bijkeuken) bereikbaar en is er toegang tot de tuin. Op de tweede verdieping zijn de slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Ook is hier een grote berging te vinden. De badkamer is voorzien van ligbad, douche en een tweede toilet. Een bergzolder is te bereiken met een vlizotrap. Voor de garage is er voldoende parkeerplek voor de auto, maar de auto kan natuurlijk ook binnen worden gezet. De woning heeft 9 zonnepanelen. De tuin bevindt zich rondom de woning. Zo is er altijd een plek in de zon of schaduw te vinden. Het polderlandschap is uitzonderlijk mooi, iedere dag opstaan met een andere ansichtkaart. Geïnteresseerd? Kom dan kijken in deze woning.

Begane grond
Via de ruime hal is de bovenverdieping, het toilet en de woonkamer bereikbaar. Op de vloer liggen houten delen. De woonkamer heeft veel lichtinval. Dit komt mede door de serre die hoofzakelijk van glas is. De serre is een heerlijke plek om van het uitzicht te genieten of om iets te lezen. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en is 6 jaar oud. De keuken geeft toegang tot de garage en de tuin. Ideaal dat de garage van binnenuit te bereiken is. De garage is ruim opgezet. De achterzijde van de garage is door middel van een kastenwand afgezet en kan gebruikt worden als bijkeuken.

Eerste verdieping
De ruime overloop geeft toegang tot de badkamer en twee slaapkamers. Het zijn ruime slaapkamers. Er is verder nog een grote berging op deze verdieping aanwezig waar de wasmachine is opgesteld. De badkamer is voorzien van een dakkapel, wat zorgt voor veel licht en ruimte. De badkamer is voorzien van een ligbad, tweede toilet en douche. Met een vlizotrap is een grote bergzolder bereikbaar.

Tuin
En dan de tuin. Wat een plaatje. En wat een uitzicht! De woning staat op een perceel van 440 m2. Er is tuin rondom de gehele woning. Altijd een plek in de zon of in de schaduw te vinden. De garage is via de keuken te bereiken en uiteraard door de garagedeur te openen. De auto past prima in de garage, maar er kan ook voor de garage geparkeerd worden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1995;
- De cv-ketel komt uit 2010;
- Aangebouwde garage van 24 m2;
- Woonoppervlak 113 m2;
- Bruto vloeroppervlak 194 m2;
- Perceeloppervlakte 440 m2’
- Oplevering in overleg.

Hoogblokland is landelijk gelegen op 30 minuten rijden van de grote steden zoals Rotterdam, Den Bosch, Breda en Utrecht. Het treinstation van Arkel ligt nabij. Hoogblokland wordt begrensd door verschillende plaatsen zoals Gorinchem en Vianen.

  • 113 Totale ruimte
  • 1 Badkamer
  • 3 Kamers
  • 1 Keuken
  • 2 Slaapkamers
Hestiva user

Waterpoort Makelaars B.V.

Adres

Distel 10, 4221 KB Hoogblokland, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie

Soortgelijke objecten