Huis beschikbaar in Helmond:Molenstraat | Hestiva

Huis - Molenstraat - Helmond

Bewaar als favoriet
350000
1 jaar geleden Actief
#34925

overzicht

Dit karakteristieke herenhuis uit 1869 in hartje Helmond is recentelijk volledig gerenoveerd monumentaal pand, je kunt je koffers inpakken en gelijk beginnen met genieten!

Deze woning beschikt over een gloednieuwe keuken met alle voorzieningen en nog 2 jaar volledige garantie op de apparatuur en 5 jaar op de keuken. De woning bestaat uit maar liefst over 2 badkamers, 3 slaapkamers en een kleine werkkamer/kleedkamer, pvc visgraat vloer, klein lief houtkacheltje, grote kelder en nieuwe CV ketel met eveneens 2 jaar garantie. Verder zijn ook de niet zichtbare zaken aangepakt, waardoor onderhoud voor de komende lange periode niet ter sprake komt. Alle electra leidingen zijn vernieuwd. Dit geldt ook voor de waterleidingen, gasleidingen, afvoerleidingen, volledig nieuwe riolering tot aan de straat. En de kelder is 100% waterdicht.

De locatie van deze mooie woning is gelegen in het centrum van Helmond met al haar voorzieningen gelegen op 5 minuten loopafstand. Tevens zijn uitvalswegen richting Eindhoven en Deurne om de hoek gelegen alsmede het centraal station.

  • 106 Totale ruimte
  • 2 Badkamer
  • 4 Kamers
  • 1 Keuken
  • 3 Slaapkamers
Hestiva user

DG Vesta

Adres

Molenstraat 80, 5701 KH Helmond, Nederland

Bekijk op de kaart

Waarom registreren?

Door je GRATIS te registreren bij Hestiva kun je profiteren van handige functies zoals het opslaan van zoekopdrachten en ontvangen van meldingen, waardoor het vinden van een woning een stuk gemakkelijker wordt. Ontvang als eerste de nieuwste woningen die overeenkomen met jouw zoekopdracht en kom in contact met aanbieders via ons platform. Maak vandaag nog een account aan en vind jouw ideale woning op Hestiva!

Hestiva ads

Plaats voor uw advertentie